Zirvede Haber

Altın serumun mucidinden cilt bakımına altın dokunuş

Altın serumun mucidinden cilt bakımına altın dokunuş

Kadınların gözde markası SİNOZ, altın bakım serisini genişletiyor. Sektörde ilklerin temsilcisi SİNOZ, efektif ürünlerine Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu ekledi.

Altının cilt bakımında mucizevi etkisi yüzyıllardır biliniyor. İletken özelliği ile doğal bileşenleri cildin üst tabakasında aktive eden Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serum ile satış rekorları kıran SİNOZ, aylar süren AR-GE çalışmalarının sonucunda Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumunu satışa çıkarttı.

Altından gelen ışıltılı görünüm

Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu ile sektörde altını ilk kullanan ve kadınların bakımına sunan SİNOZ, altın bakım serüvenine yeni ürün ekledi. SİNOZ, 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu ile ışıltılı ve gençlik dolu bir göz bakımı sunuyor. Cilt bakımında ilklerin başarıldığı, İsviçre Elması Kök Hücre Teknolojisi kullanılarak üretilen Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu ile gençlik dolu bakım gerçek oluyor.

Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu Kök Hücre Teknolojisi ile üretilen İsviçre Elması özünün mucizevi etkisi ve içeriğindeki Panthenol, Hyalüronik Asit, Tere Özü ve tabi ki saf altın parçacıkları ile etkili göz çevresi bakımı sağlıyor. İsviçre elması kök hücresini altın parçacıkları ile teknolojik ortamda birleştiren serum; göz çevresi lekelenmeleri, gözaltı ton farkları, gözaltı torbaları ve göz çevresinde kaz ayakları görünümünü düzenlemeye yardımcı oluyor.

SİNOZ altın içerikli lüks bakım serisinde Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu, Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu ve 24K Gold Göz Maskesi ile ışıltılı ve genç bir görünüm sunuyor.

Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu PSF: 139,90 TL

SİNOZ ürünleriyle ilgili detaylı bilgi ve kampanyalara www.sinoz.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ