Zirvede Haber

Sinem Özay ve Saye Yılmaz; SMA Hastası Didem’e Destek İçin Canlı Yayına Çıkıyor!

Sinem Özay ve Saye Yılmaz; SMA Hastası Didem’e Destek İçin Canlı Yayına Çıkıyor!

Bursa’da ikamet eden Figen ve İsa Demir çiftinin SMA TİP 1 hastası 2 yaşındaki kızları Didem için yardım kampanyası başlatılırken Bursa Barosu desteği ile bu akşam saat 21.00’da @didem_smatip1 instagram hesabından canlı yayın yapılacak. Yayını On Tv Moderatörü Sinem Özay yönetirken, On Tv Moderatörlerinden Saye Yılmaz’da yayına destek verecek. Yayına Bursaspor Başkanı Erkan Kamat ve oyunculardan Ali Akman ve Burak Kapacak’ın yanı sıra iş , siyaset ve sanat camiasından çok sayıda kişi katılacak.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşayan Figen (39) ve İsa Demir (34) çifti, 2 yaşındaki kızları Didem için yardım bekliyor.

3 aylıkken kızları Didem’de bir farklılık sezen aile, 11’inci ayda SMA Tip 1 hastası olduğunu öğrendi. Türkiye’deki ilaçlarla şu an kızlarının bir nebzede olsa rahat etmesini sağlayan aile, yurt dışında yapılacak gen tedavisiyle her çocuk gibi sağlıklı bir şekilde koşup oynayacağı günlerin hayaliyle yaşıyor.

Yurt dışındaki tedavi için sosyal medya üzerinden de bir yardım kampanyası başlatan aile, yetkililerin kendi çocukları ve diğer çocukların seslerini duymalarını istedi.

Didem’e destek için bu akşam Bursa Barosu desteği ile @didem_smatip1 instagram hesabından iş, spor , siyaset ve sanat camiasından çok sayıda kişininin katılacağı bir canlı yayın yapılacak.

Yayın saat 21:00!da başlayacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ