Zirvede Haber

“TÜM HİZMETLERİMİZDE İNSANA DEĞER VERMEK HERŞEYİN ÖNÜNDE ”

“TÜM HİZMETLERİMİZDE İNSANA DEĞER VERMEK HERŞEYİN ÖNÜNDE ”

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, “İnsana değer veren hizmetler” sloganıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek yardımlarını evlerine kadar götürerek ulaştırıyor.

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce ilçede bulunan ihtiyaçlı vatandaşlara, her gün yapılan sıcak yemek yardımı, corona virüs salgını nedeniyle arttırılarak, 65 yaş üstü ve karantina zorunluluğu olan ihtiyaçlı vatandaşlara da yapılmaya başlandı.

Yardım yapılan vatandaşları evlerinde ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Sosyal belediyecilik hizmetlerimizle, maddi manevi desteğe ihtiyaç duyan hemşehrilerimizin zor günlerinde yanlarında oluyoruz. Zaman zaman ziyaretlerine de giderek, devletimizin şefkat elini yanlarında hissetmelerini sağlayarak manevi desteğimizi hissettirerek, moral vermeye özen gösteriyoruz. İhtiyaçlı vatandaşlarımız için her gün sunduğumuz sıcak yemek hizmetimiz kapsamında bugünlerde evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü yalnız vatandaşlarımıza da günlük sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Sosyal yardım ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için hazırlanan sıcak yemek paketlerini evlerine kadar götürerek teslim ediyor. Ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirerek manevi desteğimizle de onlara güç veriyoruz. Şefkat Mağazamızla da, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım ediyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal yardımlar kapsamında, her gün yapılan sıcak yemek hizmeti yanında, Şefkat Mağazası bünyesinde; erzak, sıcak yemek, giyecek, kömür, temizlik malzemesi yardımlarının yanında, engelli aracı talepleri de karşılanmakta. Tekerlekli, akülü araç yardımlarının yanı sıra, ambulans ve hasta nakil hizmeti, vatandaşlardan gelen taleplere göre işitme cihazı, hasta yatağı v.b. yardımlar yapılarak, sosyal belediyecilik hizmetleriyle vatandaşların yanında olunmakta.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ