Zirvede Haber

Ergonomi Konforla Buluşuyor Armis Yatak’tan Samoa Koleksiyonu

Ergonomi Konforla Buluşuyor Armis Yatak’tan Samoa Koleksiyonu

Türkiye yatak sektörünün öncü markası Armis Yatak, Hibrid Serisi’ne göz alıcı çizgisi ve konforlu uyku standarttı ile dikkat çeken Samoa Koleksiyonu’nu ekledi. Ürünlerini yeni nesil teknoloji makine parkurunda üreten Armis Yatak’ın yatak başlığı, baza ve yataktan oluşan Samoa Koleksiyonu yatak odasına şık bir görünüm kazandırıyor.

Hyper sünger ile paket yay sisteminin ideal uyumu Samoa Yatak; ipeksi üst yüzeyi ile düşlenen kesintisiz uyku keyfini sunuyor. Vücuda destek sağlayan paket yay sistemi, birbirinden bağımsız tepki verebilme kabiliyeti ile farklı yapılara sahip eşlerin vücut ergonomilerine uyum sağlıyor. Kaliteli bir uyku deneyiminin yanı sıra uyku esnasında değişen uyku pozisyonuna rağmen anatomik desteği kesintisiz devam ettiriyor. Koleksiyonu tamamlayan Samoa Bazası, geniş iç hacmi, kolay zemin temizliğine olanak sağlayan özel üretim ayakları dikkat çekiyor. Samoa Baza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaştan yapılan Samoa Yatak Başı ise şık tasarımı, ince işçiliğiyle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.

Armis Yatak ürün yelpazesinde; yatak, baza, yatak başı, ayak ucu başlığının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu da yer alıyor.

‘Mis gibi uyku’ deneyimi mottosuyla her zaman tüketicilerine en iyi kaliteyi, en yenilikçi ürünleri, ulaşılabilir fiyatlarla sunmak hedefi ile çalışmalarını sürdüren Armis Yatak’ın tüm ürünlerine size en yakın Armis Mağazalarından veya online satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ