Zirvede Haber

ATMACA: BURSA EN BORÇLU BELEDİYE İKEN, RİZE 15 TEMMUZ MEYDANI İNŞASI İÇİN ÖDENEN 427 BİN LİRANIN İZAHI YOKTUR

ATMACA: BURSA EN BORÇLU BELEDİYE İKEN, RİZE 15 TEMMUZ MEYDANI İNŞASI İÇİN ÖDENEN 427 BİN LİRANIN İZAHI YOKTUR

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, “Bursa en borçlu belediye iken Rize 15 Temmuz meydanı inşası için ödenen 427 bin liranın izahı mümkün değildir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nde israfın kol gezdiğini, yakın zamanda personel maaşlarını ödeyemeyecek duruma geleceğini kaydederek, “Saadet Partisi İl Teşkilatı olarak yerel yönetimlerin çalışmalarını yakından takip ettiğimizi, zaman zaman belediyelerimizin doğru yaptıklarını takdir ederek, yanlışlıklarını ise halkımıza duyurmaya çalışıyoruz “dedi.

Atmaca sözlerini; “Vatandaşlarımızın ciddi ekonomik ve sosyal sorunlarla mücadelesini sürdürdüğü bu günlerde, yerel yönetimlerin başında bulunanların sorumsuzca davranışları bu açıklamaları yapmamızı gerekli kılmıştır. Buradan yola çıkarak, Bursa’mız doğru yönetilmiyor. Ülkemizin en büyük sanayi, tarım ve hayvancılık kenti olması hasebiyle, en fazla gelire sahip ili olmasına rağmen, maalesef ülkemizin en borçlu illerinden birisi olmayı başarması, aynı zamanda yerel hizmetlerin de en pahalı olduğu illerin içinde olması çok üzücü.

Bütün bu olumsuzluklar ve maddi sıkıntılar yaşanırken, Bursa Büyükşehir Belediyemizin Rize 15 Temmuz Meydanı ikmal inşaatı için 427 bin TL ödeme yapmış olması izahı mümkün değildir. Bu gidişle, yakın zamanda personel maaşlarını da ödeyemeyecek duruma gelecekleri açıktır. Milli Görüş geleneğinden geldiklerini iddia eden bu yöneticilerin derhal Milli Görüş prensiplerine geri dönmeleri gerekmektedir. İsrafın derhal önlenmesi şart. Liyakate, istişareye, şeffaflığa gereken önemi vermedikçe, yani Milli Görüşe dönmedikçe bu sorunların çözülmesi mümkün değildir” ifadeleri ile sürdürdü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ