Zirvede Haber

DLADERM SHAMPOO İLE SHEA YAĞI MUCİZESİ SAÇLARDA

DLADERM SHAMPOO İLE SHEA YAĞI MUCİZESİ SAÇLARDA

DLAderm Shampoo içeriğinde bulunan Shea Butter ile saç derisini yumuşatarak kuruluktan doğan kaşınmaları önler, saç gelişimini destekler ve dökülmeye dayanıklı güçlü saçlar oluşturmaya yardımcı olur.

Afrika’da binlerce yıldır shea yağı ile gıda, cilt kremi, sabun, şampuan, geleneksel ilaçlar ve yemek pişirme yağlarının yapıldığına dair kanıtlar bulunmaktadır. 14. Yüzyıldan beri kullanıldığı kanıtlanan shea yağı son zamanlarda cilt bakımı ve saç bakımının vazgeçilmezi haline gelmiştir. TN Farma Sağlık Ürünleri markası olan DLAderm Shampoo, içeriğinde yer alan shea yağı ile saç ve saç derisi sağlığını korur. DLAderm Shampoo dökülme ve kuruluk gibi saç problemlerine de etkili çözüm sağlar. Kimyasal, paraben, SLS ve SLES içermeyen şampuan, doğal içeriğiyle saç köklerini besleyip canlandırır.

Shea yağı, shea ağacından elde edilen bir yağdır. Shea ağaçları Batı Afrika’ya özgüdür ve çoğu shea yağı hala o bölgeden gelmektedir. Shea yağı, yüzyıllardır kozmetik bir bileşen olarak kullanılmıştır. Yüksek konsantrasyondaki vitamin ve yağ asitleri ile cildinizi ve saçlarınızı yumuşatır, yatıştırır. Araştırmalara göre alerjiyi belgeleyen bir kanıt yoktur. Cilt tarafından hızlıca emilir ve cilt ile dış ortam arasında bir bariyer görevi görerek nemi içeri hapseder. Shea yağı yüksek düzeyde linoleik asit ve oleik asit içerir. Bu iki asit birbirini dengeler. Bu, shea yağının cilt tarafından kolayca emileceği ve uygulamadan sonra yağlı bir görünüm bırakmayacağı anlamına gelir.

ANTİOKSİDAN VE İLTİHAP ÖNLEYİCİ

Shea yağının bitki esterlerinin, iltihap önleyici özelliklere sahip olduğu bulunmuştur. Deriye uygulandığında iltihaplı hücreleri tetikleyerek üretimlerini yavaşlatır. Önemli düzeyde A ve E vitamini içerir, bu da güçlü antioksidan aktiviteyi teşvik ettiği anlamına gelir .Shea yağı, saçı kırılmaya karşı önemli ölçüde daha dirençli hale getirmektedir. Kepeği tedavi eder, kuru ve tahriş olmuş saç derisine nemi geri kazandırır.

TN FARMA HAKKINDA

1997 yılından beri sağlık sektöründe hizmet veren bir birikimin sonucu olan TN Farma Sağlık Ürünleri, yaşadığımız yüzyılda kendini iyi hissetmek, sağlıklı nefes alabilmek ve kaliteli yaşam sürebilmenin kıymetini çok iyi bilen bir anlayışıyla buna uygun gerekli ürünlerin imalat, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmektedir. TN Farma’nın öncelikli amacı, sektörün en kaliteli ve etkili ürünlerini müşterilerine ulaştırmaktır. İthalat ve ihracat ağını gün geçtikçe geliştiren TN Farma ailesi, kendi üretimi olan ürünleri dünyanın her yerine ulaştıracak bir ticaret ağına sahip olma amacı özveriyle durmaksızın çalışmaktadır. Detaylı bilgi için https://tnfarma.com/ web sitesini ziyaret edebilir, https://tnfarma.com/urunler/ linkinden DLAderm Shampoo ürünlerine ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ