Zirvede Haber

Uygulamalı Eğitim, Sanayi ve Sektör İşbirliği

Uygulamalı Eğitim, Sanayi ve Sektör İşbirliği

İstanbul Gedik Üniversitesi, geleceğe yönelik yaptığı atılımlarla adından söz ettirmektedir. 2010 yılında kurulan İstanbul Gedik Üniversitesi kurulduğu günden beri yükseköğretime yaptığı birçok katkıyla gençleri geleceğe hazırlamaktadır. 6 fakülte, 2 Yüksekokul, 3 Enstitü ve 21 Uygulama ve Araştırma Merkezi ile eğitim-öğretim hayatına devam etmektedir.

4-14 Ağustos tarihlerinde 08:00- 19:00 saatleri arasında Tercih Tanıtım Günleri kapsamında Kampüste ziyaret, online görüşmeler ve aday öğrenci platformu üzerinden yapılan görüşmeler ile öğrencileri ve ailelerini ağırlayan İstanbul Gedik Üniversitesi Kartal, Nişantaşı ve Pendik Yerleşkelerinde yer almaktadır.

GEDİK’TE UYGULAMALI EĞİTİM, SANAYİ VE SEKTÖR İŞBİRLİĞİ

Bünyesinde bulunan laboratuvarların yanı sıra Gedik Holding’ de bulunan laboratuvarlar ile edinilen bilgilerin teoride kalmadan hayata geçirilmesini sağlamaktadır. Bu kapsamda İstanbul Gedik Üniversitesi tecrübeli ve donanımlı akademik kadrosu ile uzmanlık alanlarında en iyi eğitimi uygulamayla birlikte sunmaktadır. Üniversitemiz, bilimsel birikimini ve bünyesinde yetiştirdiği geleceğin bilim neferlerini, Gedik Holding’in 56 yıllık sanayi tecrübesi ile bir araya getirerek, ekonomiye katkıda bulunacak şekilde değere dönüşmesini sağlamaktadır. Çalışırken okuma ve okurken çalışma deneyimini elde edebilmeleri adına gerek staj gerekse iş imkanı sağlanarak Üniversite, Gedik Holding ve diğer sektörlerde öğrencilerimiz iş hayatına dair tecrübe edinme şansı bulmaktadır.

KESİNTİSİZ BURSLAR VE İNDİRİMLER

Öğrencilerimizin eğitimlerine devam edebilmelerine destek olmak gayesini her zaman sürdüren Üniversitemiz, lisans ya da ön lisans programlarında öğrenimleri boyunca kesintisiz burs imkanı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra Tercih İndirimi, Şehit ve Gazi Bursu, Akademik Başarı Bursu gibi kapsamlı burslardan faydalanma imkanına sahip olmaktadır.

Bu sene ilk 5 tercihinde ücretli bölüm ve programları tercih edenler için %5, COVID-19 sağlık çalışanlarının halen öğrenci olan ve 2020-2021 yılında üniversitemize yerleşecek olan çocukları için %50, Hukuk Fakültesi için ilk 5bin, diğer fakülteler için ilk 10bin içerisinde olup, ücretli bölüm ve programları 1.sırada tercih edenler için %100 indirim uygulanacaktır.

Yüzlerce yabancı öğrenciye ev sahipliği yapan İstanbul Gedik Üniversitesi, Polonya, Makedonya, Yunanistan, Portekiz, İtalya gibi pek çok ülkeye öğrenci gönderen ve bu ülkelerden öğrencileri ağırlayan uluslararası bir dünya üniversitesidir.                Bununla birlikte, Danimarka, ABD, Çin ve İngiltere gibi pek çok ülkedeki üniversiteyle ortaklık, iş birliği ve bilimsel değişim konularında anlaşmaları bulunmaktadır.

KAMPÜS VE YERLEŞKELERİMİZ

İstanbul’un dört ayrı önemli noktasında öğrencilerin kolay ve rahat bir şekilde eğitimlerine devam edebilecekleri Kartal, Pendik,Çamlık, Nişantaşı’nda bulunan merkezi yerleşkelerimiz metro, metrobüs ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı ile kolay ulaşım noktalarında yer almaktadır. Ayrıca Üniversitemizin ana kampüsünün 72 dönümlük alanda temeli atılarak, inşaatına başlanmıştır.

 İLK KURUMSAL RADYO

Yayın hayatına başlayan ve Türkiye’nin ilk kurumsal radyosu olma özelliği taşıyan Radyo Gedik, alanında başarılarıyla tanınan  konukları ağırlamaktadır. İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencileri, konuk oldukları ya da yönettikleri radyo programlarıyla seslerini, düşüncelerini ve de fikirlerini radyo aracılığıyla duyurmaktadır.

BİRLEŞTİRİR SANAT İÇİN

Birleştirir Sanat İçin mottosuyla oluşturulan “Gedik Sanat”, yıl boyunca düzenlediği konserlerle öğrencilerin, sanatın farklı dallarını keşfederek sanatsal ve kültürel faaliyetlerin bir arada olduğu bir ortamda öğrenimlerini devam ettirmelerini sağlamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ