Zirvede Haber

SOKAK HAYVANLARI YARARINA ANLAMLI MEYDAN OKUMA!

SOKAK HAYVANLARI YARARINA ANLAMLI MEYDAN OKUMA!

Eğitimci Yazar Zeki Baştürk’ün duyarlılığı sokak dostlarını sevindirdi. Bursa’nın güzel insanları bu zorlu günlerde sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.

Bursa’da 30.03.2020 tarihinde sokak hayvanları için 1 ton mama toplandı. Kampanya, Veteriner Hekim Erol Kaplan’ın sosyal medyada başlattığı meydan okuma ile pandemi döneminde beslemelerini arttıran ve her gün sokak hayvanlarını farklı bölgelerde besleyen PATİ-SEV Derneğine 45 kg mama bağışı ile başladı. Gün içerisinde il genelindeki birçok veteriner hekimin katılımı ile bir gün içinde 1 ton mama toplandı. Meydan okumalar İstanbul ve Denizli gibi illere de ulaştı. Hatta büyük mama firmalarına da meydan okumalar oldu. Bu zor zamanlarda sokak hayvanları için başlatılan bu etkinlik, birçok Bursalı için de moral oldu.

PATİ-SEV Yönetim Kurulu Üyesi Sonay İleri “Bursa’da başlatılan bu etkinliğin tüm illerde devam etmesini ve sokak hayvanlarının bu zor zamanları atlatabilmesini umut ettiğini ve başta Veteriner Hekim Erol Kaplan olmak üzere, kampanyaya destek olan tüm Veteriner Hekimlere minnettar olduklarını” beyan etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ