Zirvede Haber

Verimli Bir Görüşme Oldu…

Verimli Bir Görüşme Oldu…
Londra’da Dörtlü Suriye Zirvesi sona erdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Londra’da İngiltere, Fransa ve Almanya liderlerinin katılımıyla Suriye konulu Dörtlü Zirve’ye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zirve gayet iyi geçti” dedi.
 
NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarına başladı.
 
Dörtlü Zirve sona erdi
 
Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Almanya Başbakanı Merkel ve İngiltere Başbakanı Johnson ile katılacağı Suriye konulu Dörtlü Zirve için Başbakanlık Ofisi’ne gelişinde gazetecileri selamladı.
 
Erdoğan, Macron, Merkel ve Johnson’ın katılımıyla gerçekleşen Suriye konulu Dörtlü Zirve sona erdi.
 
Dörtlü Zirve sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Zirve gayet iyi geçti” dedi.
 
Londra’da sevgi seli
 
Londra’da yaşayan Türk vatandaşları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sevgi gösterileriyle karşıladı. Gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmayan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile aracından inerek vatandaşların yanına gitti ve onları selamladı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konaklayacağı otele geçmeden önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada İngiltere, Fransa ve Almanya’nın da katılımıyla bugün yapılacak dörtlü zirveyle ilgili, “Özellikle Suriye’deki son gelişmeleri bir değerlendirme fırsatımız olacak. Barış Pınarı Harekatı’ndaki gelişmeler ne durumda, nereye geldik, ne oluyor, bunu bir değerlendireceğiz” ifadelerinde bulunmuştu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ