Zirvede Haber

İnce’den Kuruşluk Tazminat!

İnce’den Kuruşluk Tazminat!
Muharrem İnce’den Turan ile Atilla’ya iftira davası Muharrem İnce, Beştepe’ye gittiği iddiasını yazan Rahmi Turan ve haber kaynağı olarak gösterdiği Talat Atilla hakkında tazminat davası açtı.
 
“Beştepe’ye giden CHP’li” iddiası yargıya taşınıyor.
 
Muharrem İnce, Beştepe’ye gittiği iddiasını ortaya atan gazeteciler Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
İnce, Rahmi Turan hakkında “5 kuruş”, iddiayı Rahmi Turan’a ileten Talat Atila hakkında da “3 kuruşluk” manevi tazminat davası açtı.
 
Muharrem İnce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bugün avukatım aracılığıyla yalan haberi yazan ve bu yalan habere kaynaklık eden hakkında suç duyurusunda bulundum ve bu kişilerden Talat Atilla hakkında 3 ve Rahmi Turan halkında 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtım” ifadelerini kullandı.
 
“Avukatlarıma ‘Üç kuruşluk dava açın’ dedim”
 
Hürriyet’ten İsmail Saymaz’a konuşan CHP’li İnce, Saray’daki görüşme iddiasını ortaya atan Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan ile iddianın kaynağı Turktime.com Yönetim Kurulu Başkanı Talat Atilla’ya iftira suçlamasından dava açacağını söyledi.
 
İnce, “Avukatlarıma ‘Üç kuruşluk dava açın’ dedim. Avukatlarım yanlış olacağını kaydederek, ‘Takdirini bize bırak’ dedi. İftiraya uğradım” diye konuştu.
 
‘Şerefimi kurturmaya çalışıyorum’
 
CHP Genel Merkezi’ni de dava açmaya davet eden İnce, “Onlar neden dava açmıyor? Talat Atilla yalan söylüyorsa dava açmalılar. Ben kaynağın CHP’li olup olmadığını bilemem. Onu CHP yönetimi bulacak” dedi.
 
İnce, iktidara hizmet ettiği suçlamasına, “Ben şerefi ve onuruna laf edilmiş, mağdur edilmiş bir insanım. Şerefimi kurtarmaya çalışıyorum. Yerimde kim olsa aynısını yapar” yanıtı verdi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ