Zirvede Haber

Pişman değilim!

Pişman değilim!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katıldığı Bursa’daki örgüt buluşmasında CHP İl başkanı Hüseyin Akkuş’a yönelik sarf ettiği sözlerle kavga çıkmasına neden olan CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Recep Bayram olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Akkuş’a yönelik sözlerinden dolayı pişmanlık duymadığını belirten Bayram, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığının kaybedilmesinden sorumlu isimlerin partiden uzaklaştırılması gerektiğini söyledi. Toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerinin CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un belediye başkan adayı Mustafa Bozbey’i desteklemediği için kaybedildiğini öne süren Yıldırım Meclis Üyesi Recep Bayram, Akkuş’a tepki gösterip mikrofon atınca ortalık karışmış, CHP’lilerin birbirlerine saldırması sonrası toplantı yarıda kesilmişti.

Bayram,” İl Başkanı Hüseyin Akkuş yerel seçimlerde partimizi, davamızı, bizleri ve Mustafa Bozbey’i sattı. Birde üstüne üstlük o toplantıda çıktı kendini kahraman gibi anlattı. Hayatımda doğru bildiğim hiç bir yoldan dönmeyen biri olarak kendimi tutamadım. Birilerinin kral çıplak demesi gerekiyordu. O da bana düştü” diye konuştu.

‘KAFTANCIOĞLU’NUN YANINDA NUTUK ATTI’

Olaylı toplantıda söz alan CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un konuşmasıyla galeyana geldiğini kaydeden Bayram, “20 milyonluk İstanbul’da bir tek oyunu kaptırmayan Canan Kaftancıoğlu gibi bir ismin konuşma yapacağı toplantıda seçim günü ortada olmayan bir il başkanının mikrofonu eline alıp nutuk atmasını gerçekten kaldıramadım. Akkuş seçim günü dahil ortada görünmedi. Partisini ve Bozbey’i sattığını tüm partililer biliyor. Birde başarıdan söz edip kendini kahraman gibi göstermeye çalışmanı kaldıramadım.” dedi.

“BAŞARISIZLIKLARI ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR!”

Niyetinin kavga çıkarmak olmadığını kaydeden Bayram; “Amacım orada kavga çıkarmak değildi. Sadece kralın çıplak olduğunu yüzüne söylemek istedim. Elimdeki mikrofona müdahaleler gelince mikrofonu fırlattım. Yaşananlar sonrası olayı organize bir eylem gibi göstermeye çalışıyorlar. Genel merkezden gelecek heyetin bizleri dinlemesini, Bursa’da yaşanan ihaneti bilmesini istiyoruz.” dedi.

“BOZBEY SELAM BİLE VERMEDİ”

İl başkanı ve ekibinin yaşanan krizi fırsata çevirmeye çalıştığını öne süren Bayram; “Beni Mustafa Bozbey’in organize ettiğini ve onun yönlendirdiği dedikoduları çıkardılar. Bu tamamen başarısızlıklarını örtmeye çalışan ekibin uydurması. Benim meclis üyeliği sürecim il başkanlığı sonrasında ilçe başkanlığı somrasında kadın kolları ve gençlik kolları görüşmeleriyle olmuştur. Tüm örgütün desteğini aldıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Bozbey’le görüşüp onunda onayını aldım. Toplantı günü salona giren Bozbey benimle selamlaşmadı bile. Beni Mustafa Bozbey’in provake ettiği yalanı tutmaz” diye konuştu.

“PARTİMİ BIRAKMAM”

Kavga sonrası ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bayram, “Ben partimden asla ayrılmayı düşünmüyorum. Bunun için tüm hukuki haklarımı kullanacağım. O toplantıda tamamen doğruları konuştum. Bunu tüm partililer biliyor.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ