Zirvede Haber

Büyükorhan ilçesinin köylülerinin su çilesi bitmiyor

Büyükorhan ilçesinin köylülerinin su çilesi bitmiyor

İçecek su bulamayan, saatlerce çeşme başlarında su gelmesini, tankerlerle gelecek suyu dört gözle bekleyen, tankerler geldikten sonra bile çeşmelerinden çamurlu su akan Büyükorhan köylüleri isyan etti.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın’a dert yanan, ilgisizlikten, dertlerini anlatacak yetkili bulamamaktan şikayetçi olan, özellikle yaz aylarında su ihtiyaçları artan Geynik köylüleri su tankerlerinin gelmesini dört gözle bekliyor.

2023 hedefleriyle yıllarca milleti oyalayan AKP iktidarının Büyükorhan’ın köylerindeki su sorununu dahi gideremediğine dikkat çeken Erkan Aydın, çeşme başlarında oluşan kuyrukların, çeşmelerden akan çamurlu suların Afrika’nın dahi birçok yerinde görülmediğini söyledi. Aydın, “Hayatımızın olmazsa olmazı suyu dahi vatandaşlarımıza sağlayamayan bir iktidar var başta. AKP Büyükorhan köylüsünü bu yaz da susuz bıraktı ve 17 yılda dağ yöresini 17’nci yüzyıla götürdü. Seçim dönemlerinde verdikleri sözleri tutmayan, hala daha köylünün su ihtiyacını karşılamayan iktidar mensupları neyi bekliyorlar anlamak mümkün değil. Yetkilileri bir an önce görevlerini yapmaya, vatandaşın su sorununu kalıcı bir şekilde çözmeye çağırıyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ