Zirvede Haber

“Ömür Karaman’a uzanan eller bize uzanmıştır”

“Ömür Karaman’a uzanan eller bize uzanmıştır”
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden bir yetkili, Gazi Ömür Karaman’a yönelik saldırı sonrası yaşanan gelişmeleri Yeniçağ’a anlattı.

ÜMİT KARADAĞ / YENİÇAĞ

İşletme sahiplerinin yaklaşık bir yıl önce belediyenin açık ihalesine girerek tesisi çalıştırdığını belirten yetkili “Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği bir yer değil. Özel bir işletme. Tabi ki belediyenin düzenlediği açık ihaleye girerek tesis için işletme sahibi olunuyor. Gazimize yapılan bu terbiyesizliğin, alçaklığın kabul edilebilir bir tarafı yok. İlgili arkadaşlarla görüştüm, BURFAŞ tarafından demirbaş sayımı yapılıyor şu an. Tesis tamamen kapatıldı. Sözleşme feshedildi. Fesih iddianamesi de işletme sahibine yollandı” ifadelerini kullandı.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Irak’ın kuzeyinde 2000 yılında bölücü terör örgütünün saldırısı sonucunda gazi olan ve yüzde 92 oranında engelli durumdaki Ömür Kahraman, Bursa’nın Gemlik ilçesindeki sahilde oturduğu bir cafede işletme sahiplerinin saldırısına uğramıştı. Yaşanan saldırı büyük tepki toplarken, konu ile bir tepki de CHP’den geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Seyit Torun, gazetemiz yazarı Batuhan Çolak’ın gazi Ömür Kahraman’a yapılan saldırı ile ilgili twitlerini alıntılayarak yaptığı paylaşımda, “Gazimiz, gazilerimiz kıymetlimizdir. Aynı şekilde şehitlerimiz, şehit ailelerimiz ve yakınları için de ilelebet bu böyledir. Ömür Karaman kardeşimize uzanan eller bize uzanmıştır, takipçisi olacağız!” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ