Zirvede Haber

Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun

Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun

BBP li Alfatlı’dan Çalışan Gazetecilere destek açıklaması. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Ekrem Alfatlı, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında;  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını söyleyen Alfatlı, “Çalışan gazetecilerimizin sorunlarının hala halledilemediğini” iddia etti.

Basın sektöründeki dalgalanmalardan kaynaklanan sıkıntıların çalışan gazetecilerin etkilenmemesi için kanuni düzenlenmelerin biran önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Alfalı, Meclisteki partilere seslenerek, “İktidar ile muhalefetin bir araya gelip, kar kış demeden en zor şartlarda görev yapan basın emektarlarının ekonomik şartlarının da mutlaka iyileştirilmesi noktasında destek olmalarını beklediğini” söyledi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı, “toplumun doğru bir şekilde bilgilendirilmesi görevini yerine getirmekte olan, değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutladığını söyleyerek sözlerini bitirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ