ATSO’da 32 No’lu Komite’de Siyah Liste Sahaya İndi

  • 25 Şubat 2026
ATSO’da 32 No’lu Komite’de Siyah Liste Sahaya İndi

Mehmet Alptekin Şavlı Adaylığını Açıkladı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2026 komite seçimleri öncesinde 32 No’lu (Konut ve İşyeri Yapı Kooperatifleri) Komite’de seçim atmosferi hareketlenmeye başladı. Köksal Selçuk liderliğinde oluşturulan ekipte yer alan Mehmet Alptekin Şavlı, siyah liste ile adaylığını kamuoyuna duyurdu.

 “Rengimiz Belli: Siyah”

Adaylık açıklamasında birlik ve kararlılık vurgusu öne çıkarken, Şavlı’nın Köksal Selçuk liderliğinde yürütülen çalışmalara dikkat çektiği belirtildi.

“Parlayan güç karanlıktan doğar” sloganıyla yola çıkan ekip, siyah rengin kararlılığı, netliği ve cesareti temsil ettiğini ifade ederek yapı kooperatiflerinin oda içinde daha güçlü temsil edilmesini hedeflediklerini açıkladı.

 Öncelikli Hedefler

Açıklamada, siyah listenin temel hedefleri şu şekilde sıralandı:

  • Yapı kooperatiflerinin oda içinde daha güçlü söz sahibi olması

  • 49 komite arasında etkin güç birliği oluşturulması

  • Üyelerin arsa ve yapılaşma sorunlarına ortak çözümler geliştirilmesi

  • Antalya iş dünyasında dayanışma ve birlik modelinin güçlendirilmesi

 Üyelere Birlik Çağrısı

32 No’lu Komite’de kayıtlı tüm üyeler siyah listede birleşmeye davet edilirken, “Birlikten kuvvet doğar. ATSO’da da bu kuvveti birlikte oluşturalım” mesajı verildi.

 Seçim Yarışı Kızışıyor

Köksal Selçuk liderliğinde oluşturulan siyah listenin, komitede güçlü bir rekabetin simgesi olacağı değerlendirilirken, seçim sürecinin önümüzdeki dönemde daha da hareketlenmesi bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ