BBP’NİN 33.GURUR YILI KUTLU OLSUN..!!
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı , Bursa’mızın ve dahi ülkemizin değeri Ekrem ALFATLI Büyük Birlik Partisi’nin kuruluşunun 33.yıl dönümü nedeniyle kaleme aldığı ifadelerde şu konulara vurgu yaptı.
“Büyük Birlik Partisi, 29 Ocak 1993’te yaktığı meşaleyi bugün de aynı inanç, aynı ideal ve aynı ülküyle taşımaktadır. Yılmadan, yorulmadan; bu aziz millete hizmet etme yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz.
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ 33. YAŞINDA
33 yıllık tertemiz mazisiyle; geleceğe dair söyleyecek sözü olan, milletin muktedir iktidarını hedefleyen Büyük Birlik Partisi; hem ülkemizde hem de yakın coğrafyamızda mazlumun yanında, zalimin ve zulmün karşısında olma iradesini teşkilatlarının her zerresinde hissetmektedir.
MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN AYAK İZLERİNE BASARAK
Şehit Kurucu Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun ayak izlerine basarak; hiçbir derin güçten destek almadan, yalnızca milletine güvenen ve “millet ne istiyor, millet ne diyorsa” ona göre siyaset yapan Büyük Birlik Partisi, 33. yaşını onurla kutlamaktadır.
Bu kutlu davaya bugüne kadar emek vermiş, alın teri dökmüş herkese şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah bu dava; dürüst, ahlaklı, fedakâr ve cefakâr Anadolu insanının iktidara uzanan eli olacaktır.
ZALİMLERİN KARŞISINDA DİMDİK DURACAK
“Önce insan” diyerek yola çıkan bu allı pullu Türkmen kervanı; her zaman mazlumların sesi ve soluğu olacak, zalimlerin karşısında dimdik duracak, onların korkulu rüyası olmaya devam edecektir.
Zamanı gelmiş bir fikrin karşısında hiçbir güç duramaz. Bugünün “yeni dünya düzeni” iddiaları karşısında zamanı gelmiş fikir; ahlakı, adaleti ve insanca yaşamı hedefleyen Nizam-ı Âlem ülküsüdür
ÖZGÜN BİR MEDENİYET PROJESİNİN ADIDIR..!!
Büyük Birlik; sadece bir parti, bir tepki ya da bir karşı duruş değil; kendi felsefesi, fikri ve ideolojik sistematiği olan özgün bir medeniyet projesinin adıdır.
Milliyetçilikle bezenmiş, muhafazakârlıkla desteklenmiş, demokrasiyle taçlanmış ve hukukla hemhâl olmuş bir siyaset anlayışıyla; Türk-İslam Ülküsü’nün tüm insanlığa umut olması en büyük hayalimiz ve siyasi iddiamızdır.
ÜLKE SİYASETİNE ETKİN BİÇİMDE TAŞIYACAK İRADE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’DİR..!!
“Yeni bir Türkiye” kurma iradesini ortaya koyacak, Anadolu Ateşi’nin fitilini yeniden alevlendirecek ve bu vizyonu ülke siyasetine etkin biçimde taşıyacak siyasal irade, Büyük Birlik Partisi’dir.
TERTEMİZ MAZİSİYLE: BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
TÜRKİYE EL ELE, BÜYÜK BİRLİĞE
Davamızın kurucu lideri, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Rabbim; devletimizi, milletimizi ve birliğimizi daim eylesin”.
