Mustafa Bozkurt: “Ortak Paydamız Giresun, Bölmeye Değil Birleştirmeye Geldik”
Bursa Giresunlular Dernek Başkan Adayı Mustafa Bozkurt, seçim çalışmaları kapsamında yol arkadaşlarıyla birlikte Giresun’un Şenyuva köyünde hemşehrileriyle bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda, Bozkurt, Giresunlular arasında birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladığını vurguladı. Toplantıya katılanlara hitaben, “Ortak paydamız Giresun’dur. Bu yola bölmek için değil, birleştirmek için çıktık” ifadelerini kullanan Bozkurt, tüm Giresunluları bir arada görmek ve birlikte hareket etmek adına var gücüyle çalışacaklarını söyledi.
Buluşmada, birlik ve dayanışma temalarının ön plana çıktığı bir ortamda, Bozkurt, katılımcılara kendisinin ve ekibinin Giresun’a olan aidiyetlerini ve bu aidiyetin güçlü bir şekilde yaşatılması gerektiğini belirtti. Dernek Başkanlığı için çıkmış olduğu bu yolda, tüm hemşehrileriyle el birliğiyle hareket etmeyi arzuladığını ifade etti.
Toplantıya ev sahipliği yapan Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Faruk Korkudan’a da teşekkür eden Bozkurt, “Kıymetli Başkan Faruk Korkudan’a misafirperverliği ve derneğimizin çalışmalarına katkı sağladığı emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.
Samimi bir havada gerçekleşen bu buluşma, hemşehriler arasında güçlü bir dayanışma ruhu oluşturarak, dernek başkanlığı seçim sürecinin de önemli bir anı olarak kaydedildi. Bozkurt, toplantının sonunda katılımcılara “Saygılarımla” diyerek veda etti.

