“Oyuncaksız Çocuk Kalmasın”

  • 20 Kasım 2025
“Oyuncaksız Çocuk Kalmasın”

BTSO Sait Ete Ortaokulu Öğrencilerinden “Oyuncaksız Çocuk Kalmasın” Projesiyle Büyük Bir İyilik Hareketi

Bursa – BTSO Sait Ete Ortaokulu öğrencileri, “Oyuncaksız Çocuk Kalmasın Projesi” kapsamında büyük bir gönül birliğiyle topladıkları oyuncakları, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere Oyuncak Karavanı aracılığıyla teslim etmek için bir araya geldiler. Proje, öğrencilerin gönüllü katkılarıyla iyiliği yaygınlaştırmayı ve çocuklar arasında dayanışma ruhunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Proje kapsamında toplanan oyuncaklar, Muhsin Abinin Oyuncak Karavanı’na teslim edilmek üzere okulun etkinlik alanında toplandı. Öğrenciler, büyük bir heyecan ve mutlulukla, topladıkları oyuncakları karavana yükleyerek, ihtiyaç duyan çocukların yüzlerini güldürmek için bir araya geldiler. Bu anlamlı anlar, okulun bahçesinde coşkulu bir şekilde kutlandı.

REKLAM ALANI

Oyuncak Karavanı’na Teslimat ve Sohbet:
Projeye katkı sağlayan Sayın Muhsin Şaşmaz ve Özlem Yerlikaya Tanış, okulda gerçekleştirilen teslimat programına katılarak, oyuncakları bizzat teslim aldı ve öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Çocukların duyduğu coşku, iyilik hareketine katılan tüm misafirlere ne denli etkileyici bir proje olduklarını bir kez daha gösterdi. Ayrıca, Nazire Çeviker Hanım ve Rahime Mollahasan da programa katılarak iyilik hareketine destek verdiler.

Okul Müdürü ve Öğretmenlerden Katkı:
Okul Müdürü Nurettin Kendüzler, etkinlik sırasında öğrencilere ve öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada paylaşmanın değerinin altını çizerek, bu tür projelerin toplumsal dayanışmanın önemini artıran örnekler oluşturduğunu belirtti. Yönetici kadro, öğretmenler ve öğrenciler, buluşmalarında iyilik, sevgi ve paylaşma ruhunun ne denli önemli olduğuna dair değerli bir mesaj verdiler.

Birlikte Toplanan Oyuncaklar, Büyük Bir Hedef İçin Yola Çıkıyor:
Öğrencilerin topladıkları oyuncakları karavana yüklerken duydukları heyecan, bu anlamlı projenin başarıyla hayata geçmesindeki katkılarını daha da özel kıldı. Her bir öğrencinin içindeki sevgi ve yardımseverlik duygusunun büyüklüğü, toplumsal dayanışmanın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Oyuncaklar, şimdi ihtiyaç duyan çocukların yüzlerini güldürmek için yola çıkmak üzere hazır.

Teşekkürler:
Bu anlamlı çalışmaya öncülük eden 7-D sınıfı veli temsilcisi Merve Çakal’a, okul yönetimine, 7-D ve 8-E sınıfı öğrencilerine ve öğretmenleri Tarık Erçin ile Mehtap Kılıç’a, ayrıca oyuncak bağışına katkı sağlayan tüm öğrencilere ve velilere içten teşekkürlerimizi sunarız.

Bir Oyuncak, Bir Çocuğun Gülümsemesi…
İyilik paylaştıkça büyür ve yayılarak çoğalır. Bu proje, sadece bir oyuncak toplama etkinliği değil; aynı zamanda bir çocuğun gülümsemesine vesile olmanın, dayanışma içinde büyümenin, paylaşmanın ve birbirimize umut olmanın önemini anlatan bir hikayedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ