PINAR AZİZOĞLU “ CELLAT ” İLE KESKİN SINIRLAR ÇİZİYOR !
Bu Şarkının Evreninde Açık Mezarlara Yer Yok!
Sanatçı, 13 Kasım 2025’te çıkaracağı “ Kötüyüz Artık ” albümünden sırasıyla; En Sevdiğim Cehennemim, Seri Katil, Ruh Ver Bana, Sahne Hayvanları, Majör Depresif gibi hit şarkılarından sonra “ Cellat ” ile bir yenisine daha imza atıyor.
Kültleşeceğinden emin olduğu hit şarkılarını peşi sıra yayınlayan sanatçı, 31 Ekim 2025’te yeni şarkısıyla dinleyicileriyle kavuştu.
” Kötüyüz Artık ! ” albümünden 6. single çalışması olan “Cellat”, dikkat çekmekle kalmayıp, sanatçının güçlü kadın rolünü sürekli olarak üstlendiği bir üslup takınarak, karakteristik yazarlığından ödün vermeyip şarkılarıyla benzersizliğini korumaya ve bıçaklarını bilemeye devam ediyor.
Yeni bir dil yaratıp, anlatım yeteneğini bambaşka bir stilde aktaran Pınar Azizoğlu, “ Cellat ” şarkısını 31 Ekim 2025’te rock müzik severlerin beğenisine sundu.
Söz & Müzik : Pınar Azizoğlu
Düzenleme : Ozan Gümrükçü
Mix & Mastering : Ozan Gümrükçü
Kayıt Stüdyo : Imp Production House & Burak Yarar
Art Design : Pınar Azizoğlu
Kayıt : Ozan Gümrükçü
Kapak Fotoğraf : Gizem Kandemir
Kapak Tasarım : Merve Kırkbeş & Pınar Azizoğlu
Instagram : https://www.instagram.com/
Facebook : https://www.facebook.com/
Twitter : https://twitter.com/_
Contact : pinarazizoglumanagement@
Spotify Sanatçı Link : https://open.spotify.com/intl-
Youtube : https://www.youtube.com/@_