AK PARTİ GERCÜŞ İLÇE BAŞKANI İBRAHİM TORLAK’TAN HALKLA BULUŞMA VE FESTİVAL MESAJI

  • 17 Ekim 2025
AK PARTİ GERCÜŞ İLÇE BAŞKANI İBRAHİM TORLAK’TAN HALKLA BULUŞMA VE FESTİVAL MESAJI

“Biz Gercüş’ün hizmetkârıyız, halkımızın sevgisi en büyük gücümüzdür.”

Gercüş – AK Parti Gercüş İlçe Başkanı İbrahim Torlak, ilçede gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde hemşerileriyle bir araya gelerek samimi sohbetlerde bulundu. İlçenin çeşitli noktalarını gezen Başkan Torlak, büyüklerin ellerini öpüp hayır dualarını aldı, gençlerle ve çocuklarla sohbet ederek Gercüş halkının gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Torlak, ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini, önerilerini ve özellikle bu yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Bağbozumu Festivali hakkındaki düşüncelerini dinledi. Vatandaşlar, festivale ilişkin memnuniyetlerini dile getirerek, “Bu tür etkinlikler ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Buraya gelen misafirler Gercüş’ün samimiyetini, misafirperverliğini görüyor ve memnun ayrılıyor. Başkanımız her zaman yanımızda, Allah ondan razı olsun” sözleriyle Torlak’a teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI

Ziyaretleri sırasında Başkan Torlak’a, her zaman olduğu gibi AK Parti Batman Milletvekili Sayın Ferhat Nasıroğlu da destek verdi.

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Gercüş’teki birlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekerek,

“Gercüş her zaman örnek bir ilçemiz olmuştur. İlçe Başkanımızın gayreti, halkımızın samimiyetiyle birleşince ortaya bu güzel tablo çıkıyor. Bizler de her zaman Gercüş’ün yanında olmaya devam edeceğiz.”
dedi.

Ayrıca AK Parti Batman İl Başkanı Sayın Hüseyin Şansi ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Gercüş İlçe Koordinatörü Sayın Temim Orhan da ilçedeki çalışmalarında Başkan Torlak’ın yanında olduklarını belirttiler. Başkan Torlak, “İl Başkanımız Sayın Hüseyin Şansi’nin desteklerini her zaman hissediyoruz. Gercüş’e olan ilgisi ve desteği bizlere güç veriyor. Yine İl Başkan Yardımcımız ve İlçe Koordinatörümüz Sayın Temim Orhan da bizlere her daim destek oluyor, birlikte Gercüş için çalışıyoruz.” dedi.

Batman Valisi Sayın Ekrem Canpolat da Gercüş’te düzenlenen festival ve gerçekleştirilen birlik beraberlik çalışmalarına değinerek,

“Gercüş, kültürüyle, tarihiyle ve insanının samimiyetiyle Batman’ın en kıymetli ilçelerinden biridir. Burada birlik ve dayanışmanın güçlenmesi bizleri son derece mutlu ediyor. Halkımızla iç içe olan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”
ifadelerini kullandı.

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ise,

“Gercüş, partimizin gönül köprülerinden biridir. İlçe Başkanımız İbrahim Torlak’ın gayreti ve halkla olan güçlü bağı bizi gururlandırıyor. Biz her zaman Gercüş’ün ve halkımızın yanındayız.”
dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Gercüş İlçe Koordinatörü Temim Orhan ise,

“AK Parti olarak birlik ve hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Gercüş’teki bu birlik ruhu, teşkilatımızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi.”
şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, Milletvekili Nasıroğlu ve parti yöneticilerinin de ilçeyi hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, düzenleyen ve emek veren herkese teşekkür ettiler.

Esnafla da bir araya gelen Başkan Torlak, iş yerlerini ziyaret ederek “hayırlı işler” dileklerinde bulundu. Esnaflar ise festivalin çok güzel geçtiğini, ilçeye canlılık ve hareketlilik getirdiğini ifade etti.

Başkan Torlak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ben bu ilçede milletimin hizmetkârıyım. Gercüş için, hemşerilerim için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim. Bu vesileyle başta sayın Valimize, sayın Milletvekilimize bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir festival yaşadık. Batman’dan, çevre ilçelerden ve illerden gelen tüm misafirlerimize de şükranlarımı sunuyorum.
Bu festivalin bu kadar başarılı geçmesinde emeği geçen, gece gündüz demeden çalışan değerli Kaymakamımız Sayın Muhammed Öztaş’a ve Belediye Başkanımız Sayın Gündüz Günaydın’a da yürekten teşekkür ediyorum. Onların gayretiyle Gercüş çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Dışarıdan gelen misafirlerimizin mutlu ayrılması biz Gercüşlüleri de çok mutlu etti.”

Gercüşlü vatandaşlar ve dışarıdan gelen misafirler de Başkan Torlak hakkında övgü dolu sözler söyledi. Vatandaşlar, “Başkanımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Mütevazı kişiliği, güler yüzü, samimiyeti ve misafirperverliğiyle gerçek bir Gercüşlü olduğunu her fırsatta gösteriyor. İlçemizi her platformda en iyi şekilde temsil ediyor. Kendisine minnettarız.” ifadelerini kullandılar.

AK Parti Gercüş İlçe Başkanı İbrahim Torlak, her fırsatta halkla iç içe olmaya devam edeceğini belirterek Gercüş’ün kalkınması, birlik ve beraberliğinin güçlenmesi için çalışmaların süreceğini söyledi.

Haber kaynağı: HASAN MESUT EKMEN. BATMAN BAĞIMSIZ YEREL GAZETE İLÇE TEMSİLCİSİ/ERDAL ORHAN BURSA MEDYA GURUBU İL BAŞKANI/ GAZETECİLER MEDYACILAR CEMYETİ İLÇE BAŞKANI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ