Gürsu Kaderine Terkedilemez!

  • 05 Ekim 2025
Gürsu Kaderine Terkedilemez!

İYİ Parti Gürsu’da Güven Tazeledi, Sert Mesajlar Verildi

İYİ Parti Gürsu İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresi, Gürsu’da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongreye İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İl Başkanı İsmail Kaya, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kongrede göreve devam eden İlçe Başkanı Orhan Sevinç ve yönetim kurulu oy çokluğuyla tekrar seçilerek büyük alkış aldı. İYİ Parti teşkilatı, yalnızca siyasi bir toplantı değil, aynı zamanda Gürsu’nun kangrenleşmiş sorunlarına karşı açık bir halk bildirisi yayımlamış oldu.

REKLAM ALANI

Selçuk Türkoğlu, kongrede;
“Gürsu’nun sokaklarında yoksulluk var, gençlerinde umutsuzluk var. Alt yapı çökmüş, ulaşım çileye dönüşmüş, tarım bitirilmiş, sanayiye teslim edilmiş bir ilçe görüntüsüyle karşı karşıyayız. Halk hizmet değil, kaderine terk edilmişliği yaşıyor!”

Gürsu’nun Temel Sorunları Tek Tek Masaya Yatırıldı:

Altyapı Krizi:
İlçede her sağanakta su baskını, her yazda susuzluk.
“2025 yılındayız ama Gürsu hâlâ 90’ların altyapısıyla yaşamaya çalışıyor!”

Ulaşım ve Trafik Kaosu: “Ulaşım araçları yetersiz vatandaşlarımız saatlerce çile çekiyor!”

Kentsel Dönüşüm ve Plansız Gelişim:
“Deprem bölgesindeyiz ama bina stokları çürük, kentsel dönüşüm masada değil. Gürsu rantın değil, güvenli yaşamın merkezi olmalı!”

Genç İşsizlik ve Sosyal Çöküş:
“Gürsu’da gençler işsiz, çocuklar umutsuz! Kültürel-sosyal faaliyet yok denecek kadar az. Spor alanları yok, kütüphaneler yetersiz. Gençliğin göz göre göre kaybedilmesine izin vermeyeceğiz!”

Tarım Alanları Yok Ediliyor:
“Gürsu’nun bereketli toprakları betonlaşmaya kurban ediliyor. Tarım değil, inşaat kazanıyor. Bu bir ihanet sürecidir!”

İsmail Kaya: “Gürsu’nun Sabrı Kalmadı!”

İYİ Parti Bursa İl Başkanı İsmail Kaya da kürsüden sert çıktı:
“Gürsu’nun yıllardır iktidar eliyle ötelenmesini, yok sayılmasını kabul etmiyoruz. Bu ilçe artık hizmet, adalet ve çağdaş yaşam istiyor. İYİ Parti olarak bu sesi Ankara’ya kadar taşıyacağız!”

Orhan Sevinç: “Gürsu’nun Namusu Bizde!”

Görevine yeniden seçilen İlçe Başkanı Orhan Sevinç ise şu vurguyu yaptı:
“Gürsu’nun emeğini, alın terini, hakkını kimseye ezdirmeyiz! İYİ Parti Gürsu’da sadece siyaset yapmaz; hak arar, halk için mücadele eder! Yolumuz uzun ama kararlıyız! Bursa’nın doğu yakasıyla bütünleşemeyen, minibüs-otobüs keşmekeşi içinde ezilen bir Gürsu! Her sabah işe gitmek, akşam eve dönmek çileye dönüştü!”

İYİ Parti Gürsu Teşkilatı, bu kongreyle birlikte sadece kadrolarını değil; kararlılığını da yeniledi. Gürsu için mücadele bayrağı daha da yukarı çekildi.
“Gürsu kaderine terk edilemez!” mesajı kongrenin manşeti oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ