Ahmet İmrek’ten Sert Çıkış: “Bu Oyunu Ancak Türk Milleti Bozabilir!”

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek, son günlerde “terörsüz Türkiye” algısı üzerinden yürütülen senaryolara sert sözlerle tepki gösterdi. İmrek, PKK terör örgütünü silah bırakmaya ikna edenlerin AKP ya da MHP değil; ABD, İsrail ve İngiltere olduğunu açıkça ifade etti.
İmrek’in açıklamaları şu şekilde:
“Bu üç devletin tarih boyunca hiçbir millete iyilik yaptığı görülmemiştir. Bugün ‘terörsüz Türkiye’ söylemiyle halkımıza sahte bir barış havası pompalanıyor. Oysa bu oyunun altında; üniter yapısı dağılmış, etnik temelli bölünmüş, Türk kimliğinden soyutlanmış yeni bir Türkiye planı yatıyor. Bu senaryoya sessiz kalan herkes suç ortağıdır!”
İmrek, siyasi partilerden oluşturulan “terör izleme komisyonunu” da hedef aldı:
“Eğer iddia edildiği gibi PKK silah bırakıyorsa, bu komisyonun görevi nedir? Kime ne mesaj vermektedirler? Terörün meşrulaştırılmasına göz yuman bu yapılar, Türk milletine karşı açık bir ihanet içerisindedir.”
Türkiye Uyanış Partisi lideri, sağcı-solcu, dindar-laik tüm yurtseverleri acilen tek çatı altında birleşmeye çağırdı:
“Bu ihanet planı karşısında susan herkes tarih önünde hesap verecektir. Uyanmanın, birleşmenin ve mücadele etmenin tam zamanıdır! Türkiye Uyanış Partisi, hiçbir küresel güce değil, sadece Türk milletine bağlıdır. Herkes, geç kalmadan bu çatının altında toplanmalıdır.”
“Türkiye Türklerindir!” diyerek sözlerini tamamlayan Ahmet İmrek, ülkeyi tehdit eden küresel oyunlara karşı milli duruşun ve gerçek bağımsızlığın adresinin Türkiye Uyanış Partisi olduğunu bir kez daha vurguladı.