Gemlik’te Vatansever Buluşma! İYİ Partiden Zafer Partisine Teşekkür Ziyareti!

Gemlik – 3 Ağustos 2025 tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun öncülüğünde düzenlenen “Birinci Vazifen” mitingine, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın çağrısı üzerine geniş bir katılım gösteren Zafer Partisi, Türk milletinin birlik ve bekası için sahada olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Türk milletinin birliği, üniter devlet yapımızın korunması ve Atatürk Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması için verilen bu destek, 6 Ağustos akşamı da siyasi nezaket ve dayanışma ruhuyla karşılık buldu.
İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı, Zafer Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek hem mitingdeki anlamlı destek için teşekkürlerini iletti, hem de vatanseverlik temelinde güç birliği mesajı verdi.
Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İYİ Parti ile aynı hedef doğrultusunda yürümekten onur duyuyoruz. Bu ziyaret, yalnızca bir teşekkür değil; ortak değerler etrafında kenetlenen vatanseverlerin kararlılığının bir göstergesidir. Türk milletinin bekası için siyasi farklılıklarımızı değil, ortak davamızı öne çıkarıyoruz.”
Toprakçı, Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli birliğe ve bağımsızlığa olan bağlılıklarının sarsılmaz olduğunu belirterek, şu vurguyu yaptı:
“Bizim için söz konusu vatansa, hiçbir ayrım, hiçbir makam ve hiçbir çıkar öncelik olamaz. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, ayrışma değil kenetlenme zamanıdır.”
Gemlik’te başlayan bu vatansever birliktelik, hem yerel siyasette hem de genel kamuoyunda güçlü bir sinerji oluşturdu.
Zafer Partisi olarak, milletin refahı, Cumhuriyet’in değerleri ve üniter yapının korunması için mücadelenin kararlılıkla süreceği bir kez daha vurgulandı.
“Vatan için bir aradayız, kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.”