“Gülümsemenin Gücü” Projesiyle Anaokulunda Renkli Bir Gün Palyaço Gösterisi ve Oyun Etkinliği Miniklerle Buluştu

  • 26 Mayıs 2025
“Gülümsemenin Gücü” Projesiyle Anaokulunda Renkli Bir Gün   Palyaço Gösterisi ve Oyun Etkinliği Miniklerle Buluştu

Yıldırım Ticaret ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Hacer Esen ve öğrencileri tarafından hayata geçirilen “Gülümsemenin Gücü” projesi kapsamında, Vatan Anaokulu’nda eğitim gören okul öncesi çocukları unutulmaz bir gün yaşadı.

Palyaçoların sihirbazlık numaralarıdanslı oyunlaryüz boyama atölyesi, balon hediyeleri ve hikâye anlatımı gibi etkinliklerle neşelenen minikler, eğlenceli anlar geçirdi. Gün sonunda ise “Palyaço Ablaları” ile bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

Etkinliklere, Yıldırım Ticaret ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Şule Öztürk ve Halkla İlişkiler öğrencileri de destek verdi. Çevre bilinci ve sıfır atık konularında farkındalık oluşturmak amacıyla geri dönüşüm malzemelerinden hazırlanan hayvan kostümleri, miniklere renkli ve eğitici anlar yaşattı.

REKLAM ALANI

Yıldırım Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, proje hakkında şunları söyledi: “Öğrencilerimizin sadece akademik değil, sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkı sunan projeleri her zaman destekliyoruz. ‘Gülümsemenin Gücü’ projesiyle hem çocuklara unutulmaz bir gün yaşatıldı hem de öğrencilerimiz sorumluluk, empati ve toplumsal duyarlılık gibi değerlerle iç içe bir deneyim kazandı. Bu tür etkinliklerin yaygınlaşması, eğitim camiamızın geleceği adına umut verici. Projede emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum.”

Neşeyle dolan anaokulu bahçesi, miniklerin kahkahalarıyla şenlenirken, proje hem eğlendiren hem de öğreten yönüyle büyük beğeni topladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ