Zirvede Haber

HeeSayin Kahkaha Toplama Kampanyası Dikkat Çekti

HeeSayin Kahkaha Toplama Kampanyası Dikkat Çekti

Heesay’in ‘LivelyLaugh’ kampanyası, insanların sevgi ve neşeyi paylaşabilecekleri çevrimiçi bir topluluk oluşturmaya yönelik yaratıcı çabalarıyla dikkat çekti.

Farklı cinsiyet ve kimliklerden katılımcılara yönelik çevrimiçi topluluk olan HeeSay, Tayland’ın her yıl düzenlenen su sıçratma festivali Songkran’ı kutlamak için göz alıcı bir ‘LivelyLaugh’ kampanyası başlattı.

GCircuit sırasında kurulan HeeSay’in çevrimdışı standında, katılımcılar kahkahalarını anlık kameralarla çekmeye ve fotoğrafları ilan panosuna göndermeye teşvik ediliyor.

Bu ‘kahkaha toplama’ etkinliğinin her gün 1.000’den fazla izleyicinin dikkatini çektiğini ve 15 Nisan itibariyle yaklaşık 4.500 kişinin, etkinliğe yerinde katıldığını belirten HeeSay Tayland Pazar Başkanı: “LivelyLaugh kampanyası kapsamında, farklı kitleler arasındaki bağı güçlendirmeyi ve onları kendilerini daha cesurca sergilemeye ve ifade etmeye teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Bu etkinlik sadece Tayland’ın ‘Gülümsemeler Ülkesi’ olarak bilinen ünvanıyla örtüşmekle kalmıyor, aynı zamanda HeeSay’in ‘Birlikte Yaşa, Sev ve Gül’ sloganıyla da örtüşüyor” dedi.

HeeSay’in bu günlerde başka imza etkinliklerini de hayata geçirmesi dikkat çekti. Bunlar arasında, ‘360 Picture Booth’ dinamik 360 derecelik bir görünümde daha sürükleyici video çekim deneyimleri sunarak bir grup izleyiciyi büyüledi; katılımcılar kamera etraflarında 360 derece dönerken platformda durdular ve kameranın kaydetmesi için istedikleri şekilde poz verip gülebildiler.

HeeSay’in GCircuit’teki varlığı, bu Ocak ayındaki küresel lansmanından bu yana Tayland’daki ilk halka açık çevrimdışı etkinlik olarak kabul edildi. Bu sosyal uygulama, dünya çapında farklı kullanıcı gruplarını birbirine bağlamak ve canlı yayın, sesli sohbet, paylaşım ve flört gibi bir dizi sosyal sahne sağlayarak daha etkileşimli deneyimler sunmak için çeşitlendirilmiş ve açık fikirli bir çevrimiçi içerik topluluğu oluşturmaya adanmıştır.

HeeSay Başkanı, bu platformun Japonya, Güney Kore, Güneydoğu Asya ve Kuzey Amerika pazarları arasında sevgi ve neşeyi paylaşma misyonuna uygun bir dizi yenilikçi çevrimdışı etkinlik başlatmaya devam edeceğini ve daha fazla kullanıcının aidiyet ve kimlik duygusu kazanmasını sağlayacağını söyledi.

           

Tokyo’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte HeeSay’in Japonya’nın çevrimiçi topluluğunun çeşitliliğini kutlamak ve HeeSay’in sürdürülebilir içerik ekosistemini birlikte inşa etme çabalarına daha fazla katılım sağlamak için yaratıcı stantlar kuracağı bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ