Zirvede Haber

YENİ YÜZYIL PARTİSİ YRP GENEL MERKEZİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

YENİ YÜZYIL PARTİSİ YRP GENEL MERKEZİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Profesör Doğan Aydal’ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Bayramlaşma ziyaretinde iki Başkan karşılıklı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ziyaretleri sırasında, Türkiye’nin gündemini yakından ilgilendiren konular üzerine karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Arslan; ülkenin ekonomik, sosyal ve siyasi meseleleri üzerinde fikir alışverişinde bulunarak, ortak çözüm yolları üzerinde birleşmenin  kaçınılmaz olduğunu son seçimde hepimiz müşahede ettik. Ve seçimde çıkan sonucun aslında partiler arası diyaloğun güçlendirilmesi ve işbirliği olanaklarının artırılması için önemli bir adım olan bu ziyaret, Türkiye’nin geleceği açısından bu ziyaretlerin bir başlangıç olması gerektiğini vurguladı. Hem Yeni Yüzyıl Partisi hem de Yeniden Refah Partisi ve diğer tüm partilerin artık ülkenin geleceğini önüne alarak  farklı bakış açılarını bir araya getirerek, ülkenin karşı karşıya olduğu zorlukları aşmak için ortak çaba sarf etmeleri gerekmektedir. Bu tür görüşmeler, demokratik süreçlerin güçlendirilmesine ve toplumsal uzlaşıya katkıda bulunmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ