Zirvede Haber

“RAKİPSİZ MUHTAR”IN HEDEFİNDE SİYASET VAR..!!

“RAKİPSİZ MUHTAR”IN HEDEFİNDE SİYASET VAR..!!

10 yıllık süreçte Küçükbalıklı mahallemize getirilmedik hizmet bırakmayan ve en son 31 Mart’taki seçimlerde de 3. kez Küçükbalıklı’da yaşayan insanlarımızdan güvenoyu alan,rakiplerinden kat, kat fazla oy alarak  ipi göğüsleyen ,Anadolu’daki bir çok il ve de ilçe belediye başkanından bile fazla oy alan Küçükbalıklı Mahallesi Muhtarı Cemil Aksu’nun hedefinde artık siyaset var.

***Değerli  Cemil Muhtarım öncelikle bizleri tekrardan seçim sonrasında Küçükbalıklı Mahallesi muhtarlığında konuk edip ağırlamış olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum.2014-2019 derken 2024’te de Küçükbalıklı’da yaşayan insanlarımızın kahir ekseriyetinin oyunu alarak tekrardan Küçükbalıklı muhtarı seçildiniz. Rakiplerinizi adeta katladınız,rakipsiz olduğunuzu tekrardan kanıtladınız.Bu anlamda bizlere neler söylersiniz bundan sonraki hedefinizle de ilgili bizlere bilgi verirseniz sevinirim.

OY VEREN ,VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER..!!

—Öncelikle tabii bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olmanızdan dolayı seçim sonrasında ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum.31 Mart seçimlerinde bana oy veren vermeyen herkese öncelikle teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Seçimden bir gün sonra hemen çalışmalarımıza başladık. Ben bunu çok kereler söyledim çıraklık, kalfalık, ustalık dönemlerim diyerek tüm burada yaşayan insanlarımıza belirtmiştim. Küçükbalıklı’daki hizmetlerimizde adam ayırmaksızın hizmetlerimize devam edeceğiz aza arkadaşlarıma gerekli talimatları verdim bizler Küçükbalıklı için varız en iyi hizmeti mahallemize getirmek için yeniden seçildik. Değerli vatandaşlarımızın duası ,gücü benim arkamda olduğu müddetçe bizim önümüzde kimse duramaz. Cemil Aksu var olduğu müddetçe Küçükbalıklı hizmetsiz kalmaz. Bu mantıkla bu çerçeve  doğrultusunda 10 yıldır güzel hizmetler getirdik mahallemize, bu bundan sonraki dönemde de devam edecek .

YENİ SAĞLIK OCAĞIMIZ 3140 METREKARE OLACAK..!!

2024-2029 yılları arası  çalışmalarımıza gelecek olursak, Küçükbalıklı’mızın mevcut Sağlık Ocağını olduğu yerden kaldırıyoruz ,tekrardan modern bir sağlık ocağı yapıyoruz. 3140 metrekare olacak. yeni karakolumuzun karşısında 8 aile hekimli ,otoparklı modern bir sağlık ocağı yapıyoruz.Ambulans bekleme yeri de olacak içerisinde. Akabinde Küçükbalıklı şu anki sağlık ocağının olduğu yere Kapalı Pazar yapıyoruz.

YENİ MUHTARLIK-HİZMET BİNASI VE DAHA NELER NELER..!!

Mezarlığın karşısında kamulaştırdığımız yere kadınlar için BUSMEK, OSMEK  öğrenim kursları açıyoruz. 2 tane ana kucağı yapıyoruz Büyükşehir belediyemizle. Küçükbalıklı Meydanı’ndaki Bahar parkına da Okul Caddesi ve Şanlı Caddesi’nin birleştiği yere de Kültür Merkezi yapacağız, bankamatikleri bir araya toplayacağız, muhtarlık ve hizmet binasını oraya yapacağız. Üstü düğün salonu en üstü kafeterya olmak şeklinde bu hizmetlerimiz var bu  5 yılda.

SİYASİ ADIM YOLCULUĞUMUZ BAŞLAMIŞTIR..!!

Allah nasip ederse de 2028’den sonra milletvekili seçimlerinden sonra son 1 yıl Siyasette kendimize bir yer Bulacağız. Vatandaşlarımıza duyurulur. 15 yıl süre içerisinde bize destek veren ,sahip çıkan bizlerin  peşimizden koşan tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Hizmetlerimizin akabinde belediyede de tüm vatandaşlarımızdan  desteklerini bekliyoruz .Bizim için siyasi adım yolculuğu başlamıştır. Osmangazi’ye hizmet etmek istiyoruz. Osmangazi’de bir yere gelmek istiyoruz .

SIRA OSMANGAZİ’DE ..!!

Allah’ın izniyle de 2029’da da  bunu başaracağımıza inanıyoruz. Sizlerin aracılığıyla da tüm Osmangazi’de yaşayan insanlarımıza tüm Bursa’da yaşayan insanlarımıza sevgilerimizi selamlarımızı göndermek istiyorum. Bu arada tabii Bayram tatilinden de yeni çıktık .Daha bugün günlerden pazartesi bu anlamda başta Küçükbalıklı’da yaşayan tüm insanlarımız olmak üzere Osmangazi ilçemizde Bursa’da ve elbette Yurt genelinde yaşayan 85 milyon insanımızın  ve dünyadaki tüm müslümanların geçmiş Ramazan bayramlarını da tekrardan kutlamak istiyorum herkese Küçükbalıklı’dan sevgilerimi, selamlarımı, gönderiyorum esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

CEMİL AKSU’YU TANIYALIM..!!

1980 yılında Samsun’un Terme İlçesi Evci Köyü’nde doğmuş olan Cemil Aksu,1986 yılında, ailesiyle  birlikte Bursa’ya yerleşmiştir. Eğitim öğretim hayatını  Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ne bağlı Küçükbalıklı Mahallesi’nde tamamladı. Eğitim sürecinin ardından ticari hayata atıldı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde, Küçükbalıklı Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını koydu ve seçimi kazanarak mahalle muhtarı olarak göreve başlamıştır. Halkımızın gösterdiği güvenle ilk döneminde  Küçükbalıklı mahallemizin ihtiyaçlarına yönelik birçok projeyi hayata geçirmiştir.

2019 yerel seçimlerinde tekrar aday olup, hemşehrilerinin desteğiyle güven tazelemiş  ve yüksek bir oy oranıyla tekrar muhtarlık görevine seçilmiştir. Son olarak 31 Mart 2024 seçimlerinde Küçükbalıklı’da yaşayan  halkımızın kahir ekseriyetinin oylarıyla üçüncü kez güven oyu almıştır. Küçükbalıklı’nın daha da gelişmesi, halkımızın daha iyi bir yaşam sürmesi için el birliğiyle çalışmaya devam etmektedir.

KÜÇÜKBALIKLI’DA YAPILAN HİZMETLER ÜLKE GÜNDEMİNDE YER ALDI..!!

Küçükbalıklı Mahallesi’ni daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için geçmiş dönemlerde yaptığı  hizmetler, gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır diyerek çalışmalarına devam etmektedir. Küçükbalıklı Mahallesinde gerçekleştirdiği projelerle birlikte, altyapıdan sosyal etkinliklere kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmanın gururunu ekip olarak yaşamaktadırlar.

Göreve geldiği 2014 yılından  itibaren hemen kolları sıvamış , sadece Küçükbalıklı’nın  değil bulunmuş olduğu bölgenin de çok büyük ihtiyacı olan protokol camii anlamında Refika Hatun Camii’ni  hizmete açılmasında ön ayak olmuştur. Yine uzun yıllardan beri büyük eksikliğini hissettikleri  Balıklı Polis Merkezi’de yine muhtarlığı sürecinde  hizmet vermeye başladı. Yine ülkemizin 1. Modern Atletizm Salonu’da Küçükbalıklı’mızda hizmet vermeye başladı. Koşukavak Park yanında yataklı 200 öğrencilik Kur’an Kursunun yapımı halihazırda devam etmektedir. Kırcılar İlk ve ortaokulunun yapımı , Ahmet Çubuk Ortaokulu Muhtarlığın  bünyesinde kütüphane ve laboratuvar yapımı, Küçükbalıklı Karasu çocuk parkı, Küçükbalıklı Taşlıtarla çocuk parkı, 174. Sokak Yeni asfalt kaplama işlemleri, 143. Sokak altyapı gider çalışmaları, yine cadde ve sokaklarımıza 600 adet yağmur suyu ızgara konulması, 1145 beton elektrik direği yenilenmesi, 870 yeni armatör aydınlatması sayesinde Küçükbalıklı ışıl ışıl olmuş, Mezarlık karşısı kamulaştırma ve daha yerimiz kalmadığından yazamadığımız onlarca,yüzlerce hizmet.Toplamda 10 yılda 86 trilyon kamulaştırma yaparak tüm bu hizmetleri ekibiyle birlikte ortaya çıkarmıştır.

YOLUN AÇIK OLSUN CEMİL AKSU..!!

Osmangazi ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Küçükbalıklı mahallemizde göreve geldiği 2014 yılından itibaren en başta da söylemiş olduğumuz gibi adeta getirilmemiş hizmet bırakmayan Bu anlamda hem Küçükbalıklı’nın hem de çevredeki birçok mahallenin ihtiyacı olan Protokol Camii Refika Hatun Camii’nin hizmete açılmasından yine birçok mahallemize hizmet vermeye devam eden Balıklı Polis Merkezi’ne yine ülkemizin en modern atletizm salonunu    Küçükbalıklı’mıza kazandıran eğitim kurumlarından, çocuk oyun alanlarına ,altyapı çalışmalarından üst yapı çalışmalarına adeta 10 yılda hizmet anlamında mekik dokuyarak  50 yıllık hizmeti Küçükbalıklı’mıza  getiren şimdi de 2019 itibariyle hedefini tüm Osmangazi ilçemize hizmet etmek olarak  geliştiren ,değerli muhtarımıza bizler de önce 2024-2029 arasında Küçükbalıklı mahallemize gerçekleştirecekleri çalışmalar ve de ötesinde siyaset çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ