Zirvede Haber

CHP’li Meclis Üyesinden Duygusal Veda!

CHP’li Meclis Üyesinden Duygusal Veda!

Geçmiş dönemin bıçkın sesi CHP Bursa Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Cemil Ocak’tan duygusal veda! Cemil Ocak; “Yıldırımlı CHP li yol arkadaşlarım. 2011 yılında partime üye oldum. Üyeliğimle birlikte aktif siyasetim başladı. 2014  31 Mart Yerel Yönetimler seçiminde belediye meclis üyeliği ön seçime girdim. Üçüncü sırada görev verdiniz. O gün partimiz yeterli oy oranına ulaşamadı. Meclise giremedim. Rahmetli CHP’li Şerafettin Atalay’ın ölümü sonrasında iki yıl mecliste sizleri temsil ettim. 2019 yerel Yönetimler seçiminde o günkü ilçe başkanın Nihat Yeşiltaş’ın daveti ile tekrar meclis üyesi oldum. sizler adına beş yıl mecliste bulundum. Bu süreç 31Mart 2024 akşamı sonlanmıştır.

Bu süreçte ilçe başkanım Nihat Yeşiltaş’a yönetimine ve bu süreçte değerli parti üyesi, sizlerden büyük destek gördüm. Sizlere de çok teşekkür ederim. Sizlerle birlikte olduğum süre içinde, sizleri üzecek bir davranışım olmuşsa affınızı istiyorum. Peki yedi yıl içinde mecliste sizler adına neler yaptığıma gelince;
Tarım alanların talan edilmesine,
Çevrenin ve doğanın havasına, suyuna, çevre kirliliğine,
Kentsel dönüşümde, halkın çıkarlarının korunması,
Kamu mallarının satılmasında gurup toplantılarında karşı olmama rağmen Yıldırım Belediye Meclisinde başarılı olamadım.
Beş yıl içinde 1000 yakın mülk ve arsa, iş yerleri satıldı. Belgeleri dosyamızda!
Yabancılara ait ruhsat dişi iş yerleri meclis gündemine, önergelerimizle sordum.
Yıldırım halkının nasıl borçlandırdıkları hesabının soruldu.
Bende sizin gibi CHP üyesi olarak partime hizmet etmeyi kendime görev sayıyorum. Sizlerle birlikte yola devam.” ifadelerini kullandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ