Zirvede Haber

Devlet Milletin, Mahalleler Halkındır! Özel çıkara değil, Yunuseli halkına hizmet!

Devlet Milletin, Mahalleler Halkındır!  Özel çıkara değil, Yunuseli halkına hizmet!

Önce İşçi Partisi’nde, devamında Vatan Partisi’nde yönetimlerde bulundu, Merkez Karar Kurulu üyeliği yaptı. 2013’te Milli Merkez hareketinde yer aldı. Cumhuriyet Kadınları Derneği Osmangazi Şube Başkanı olarak kadınlar için mücadele veriyor. Yunuseli Mahallesi Muhtar Adayı Sevim Erol; “Birlikte yaşadığımız tüm yurttaşlarımız el ele vererek; daha yaşanabilir, temiz ve güvenli bir mahallede, başı dik, üreten Türkiye ve Bursa’nın önsözünü yazmak için muhtarlığa adayız. Başta Osmangazi ve Bursa Büyükşehir belediyeleri olmak üzere tüm kamu kuruluşlarıyla koordinasyon içerisinde, mahallemizin ihtiyaçlarını ilgili birimlere doğru ve etkin bir şekilde yansıtabilmek, hızlı bir şekilde büyüyen ve sosyal donanım ihtiyacı sürekli artan Yunuseli’de yaşayanların bu hizmetlere hızla ulaşabilmesi için çaba göstereceğimizden emin olunuz.

Muhtarlık birimi olarak, mahallemizde, mutlu yuva, sağlam aile, üreten millet, gençlik ve kadın ilkemiz doğrultusunda, kültür evi, meslek edindirme kursları, spor salonu, çalısan kadın arkadaşlarımızın çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabileceği kreş ve bakım evi, engelli çocuklarımızın yalnızca vakit geçirmek için değil, üretime de hazırlayacak engelsiz ev, Yunuseli de insanların kaynaşacağı ailelerle biraraya gelinecek etkinlikler ve sosyal alanlar, yaşlılarımızın birikiminden yararlanılacak sosyal alanların tesisini saglamak için; kooperatif ve dayanışma yardımlaşma dernekleri, girişimcilik teşvikleri ile gençleri, kadınları; üretime, istihdama yönlendirmek için adayız.

İlgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğini geliştirerek; üreticiyi desteklemek, tarım, sanayii, esnaf, girişimcimizin sorunlarına çare bulmak için, sokak temsilcileriyle sorunları hızlı bir şekilde tespit edip, çözüme ulaştırmak için adayız. Güvenli, düzenli bir mahalle oluşturmak, karanlık ya da asfaltsız sokak bırakmamak, trafik kargaşasını gidermek, gece vardiyasından dönen kadın arkadaşlarımızın korkmadan evine gideceği bir ortamı hep birlikte sağlamak, gençlerimizi uyuşturucu belasından uzak tutabilmek için adayız.

Mahallemizde bir karakol, bir kamu banka şubesi açılması için çaba harcayacağız. Toplu ulaşımda yaşanan sorunların çözümü için gayret edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızla el ele vererek birlikte yöneteceğimiz, kararlarımızı birlikte alabileceğimiz, demokrasiyi birlikte yaşatacağımız bir Yunuseli için adayız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ