Zirvede Haber

Bitcoin yarılanmasına özel al-sat yarışması OKX’in hem borsasında hem de Web3 Cüzdan’da başlıyor

Bitcoin yarılanmasına özel al-sat yarışması OKX’in hem borsasında hem de Web3 Cüzdan’da başlıyor

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi ve kripto borsası OKX, toplam ödül havuzunun 10 BTC’nin üzerinde olduğu Bitcoin yarılanması temalı “Büyük Bitcoin Coşkusu” ve “OKX Web3 Bitcoin Drop” al-sat etkinliklerinin çok yakında başlayacağını duyurdu.

“Büyük Bitcoin Coşkusu” için kayıtlar başladı, “OKX Web3 Bitcoin Drop” etkinliği için ise kayıtlar 25 Mart 2024 tarihinde başlıyor.

CeFi al-sat yarışması olan “Büyük Bitcoin Coşkusu”, 7 Nisan 2024’te başlayıp 26 Nisan 2024’e kadar sürecek ve hem takımlar hem de bireyler kaydolup 10 BTC’lik ödül havuzundan pay alma fırsatı için yarışabilecekler.

Koşulları karşılayan kullanıcıların, 7 Nisan 2024 saat 18.59’a (TSİ) kadar al-sat yarışmasının açılış sayfasından etkinliğe kaydolmaları ve bir takıma katılmaları gerekiyor. Takım kâr oranına göre en iyi 20 takım, ödülleri paylaşacak. Ayrıca bireysel kâr miktarlarına göre en iyi 15 trader da ödüllerden pay alacak.

Etkinlikte yeni kullanıcılara özel bir avantaj da sunuluyor. 17 Mart 2024 saat 19.00’dan (TSİ) sonra bir OKX hesabı açan yeni kullanıcılar hem “Takım” hem de “Bireysel” sıralamalarda %10’luk bir puan artışı elde edebilecekler. Tüm USDT sürekli swap işlem çiftleri, yarışmada geçerli katılım sözleşmeleri kapsamında yer alıyor.

“OKX Web3 Bitcoin Drop”, Bitcoin ağına katılımı artırmayı amaçlayan ve şanslı bir katılımcıya 1 BTC kazanma fırsatı veren Web3 odaklı bir etkinliktir. Etkinliğe katılmak için, uygun kullanıcıların etkinliğin açılış sayfasından kaydolması, etkinlik sırasında en az 0,0005 BTC tutması, OKX DEX toplayıcıda zincirlerarası BTC swap işlemi gerçekleştirmesi, OKX Pazar Yeri’nde Ordinals veya Atomicals varlıkları ile işlem yapması ve X’te (önceden Twitter olarak biliniyordu) OKX Web3 hesabını takip etmek gibi sosyal medya görevlerini tamamlaması gerekir.

OKX’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai, OKX’in Bitcoin temalı bu etkinlikleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Büyük Bitcoin Coşkusu” ve “OKX Web3 Bitcoin Drop” etkinliklerimizi başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. “Büyük Bitcoin Coşkusu” etkinliğimizle yeni ve mevcut kullanıcılara al-sat becerilerini sergileyerek muhteşem ödüller kazanma fırsatı sunarken trader topluluğunun katılımını teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Web3 kullanıcılarımızın ödül kazanma fırsatı yakalayabileceği “OKX Web3 Bitcoin Drop” kampanyamız ise Bitcoin ağındaki bu etkileşimi daha da ileriye taşıyor. Bir sonraki Bitcoin yarılanmasına yaklaştığımız bu dönemin, topluluğumuzla etkileşim kurmak ve en iyi traderlarımıza ve Web3 kullanıcılarımıza ödüller sunmak için mükemmel bir zaman olduğuna inanıyoruz.”

“OKX Web3 Bitcoin Drop” etkinliğimizin yanı sıra, Bitcoin yarılanması temalı çeşitli etkinlikler yapmak için BounceBit, Merlin Chain ve BOB gibi Bitcoin ekosistemi projeleriyle de iş birliği yaptık. Bu çalışmalar, uygun kullanıcılara bir dizi Bitcoin temalı etkinliğe katılma ve ödüller kazanma fırsatı sağlıyor.”

Her 210.000 blokta bir gerçekleşen Bitcoin yarılanmaları, Bitcoin’in yaratıcısı Satoshi Nakamoto tarafından programlanan ve Bitcoin işlemleri için madencilik ödülünü yarı yarıya azaltan bir özelliktir. Bitcoin yarılanmalarının, değerli metallerin kıtlığını taklit ederek Bitcoin için enflasyonun düzenlenmesine ve değerinin korunmasına yardımcı olduğuna inanılıyor. Nisan 2024’te gerçekleşecek bu yarılanma da madencilik ödülünü, 6,25 BTC’den 3,125 BTC’ye düşürecek. Bitcoin’e deflasyonist bir boyut kazandıran bu kıtlık, Bitcoin’in fiyatının zaman içinde değer kazanmasına katkıda bulunarak Bitcoin yarılanmalarını önemli hâle getirmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ