Zirvede Haber

Schafer Bayram Sofralarına Şıklık Katıyor!

Schafer Bayram Sofralarına Şıklık Katıyor!

Schafer Bayram Sofralarına Şıklık Katıyor!

Schafer Fiesta Serisi ile Ramazan Bayramı’nda

Sofralar Daha Lezzetli!

Türkiye çapında 65 mağazası ve 2.000 adet satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, Ramazan Bayramı’nda da tüketicilere küçük ev aletleri, pişirme ve sofra grubuna ait pek çok ürünü sunuyor.  

Züccaciye sektörüne getirdiği yenilikler ve özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Doğal Minerallerden Üretiliyor

Pişirme grubu kategorisinde yer alan Fiesta Seramik Yüzeyli Tekli Tava ve Tencere Serisi’nde yuvarlak forma sahip farklı ebatlarda çeşitli seçenekler bulunuyor. Doğal minerallerden üretilen ve seramik yüzeyli puff-lon kaplama malzemesine sahip olan Fiesta Serisi, mutfaklarda sağlıklı yaşama önem veren tüketiciler tarafından tercih ediliyor. Yağsız pişirme özelliği sayesinde daha sağlıklı yemekler pişirmeye olanak sağlıyor. Fiesta Seramik Yüzeyli Tekli Tava ve Tencere Serisi, çizilmelere karşı ekstra dirençli sert yapısı, ekstra dayanıklı ve ekstra yapışmaz yüzeyi sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı sağlıyor. Yapışmaz özelliği ile kolay temizlenebilir olmasıyla da pratiklik sağlıyor. Yeşil ve siyah renk seçenekleri bulunan Fiesta Seramik Yüzeyli Tava ve Tencere Serisi tekli satılıyor.

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Optimal Elektrikli Çay Makinesi en kalabalık misafirlere yetecek geniş kapasitesi, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile Ramazan Bayramı’nda tüketicilerin favorisi oluyor. 1.8 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 litre kapasiteli demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sunan Optimal Elektrikli Çay Makinesi özel kapağı sayesinde aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Gizli rezistans özelliği sayesinde daha minimal bir yapıya sahip olan Optimal Elektrikli Çay Makinesi, enerji tasarrufu sağlarken, 1.500-1.800 W ısıtma gücü ile de en hızlı şekilde ısınıyor. Optimal Elektrikli Çay Makinesi her kullanımda mükemmel demleme sağlarken çay makinesinin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelleyen ve susuz çalışmayı önleyen termostat sistemi ile güvenli kullanım sunuyor.

Bayram sofralarını özgün tasarımlı sofra ürünleriyle güzelleştiren Schafer, Graceful Bone Yemek Takımı ile yuvarlak yemek takımlarına alışılmışın dışında bir dokunuş katarak estetiği sofralara taşıyor. 56 parçalı porselen Graceful Bone Yemek Takımı, gold ve platin detaylarıyla kalabalık bayram sofralarını süslüyor. Tasarım ve fonksiyonellik kavramları harmanlanarak hazırlanan yemek takımı; 12 adet 26 cm servis tabağı, 12 adet 22 cm yemek tabağı, 12 adet 21 cm pasta tabağı, 12 adet 15 cm çorba kasesi, birer 25 cm oval tabak, 1 adet 30 cm oval tabak, 2’şer adet tuzluk ve biberlikten oluşuyor. Graceful Bone Yemek Takımını ise zarif tasarıma sahip, düz ve desenli seçeneği bulunan 12 kişilik Luis Çatal Kaşık Takımı, içeriğinde 12’şer adet kadeh ve meşrubat bardağı ve 1 adet sürahi bulunan çizgisel forma sahip Vision ve Karina Cam Bardak Setleri tamamlıyor.

SCHAFER Hakkında: Schafer, 1980 yılından bu yana edindiği bilgi birikimiyle züccaciye sektöründe faaliyet gösteriyor. “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma amacıyla yola çıkan Schafer yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturmayı ilke ediniyor. Geniş ürün gamıyla yenilikçi bir anlayışa sahip olan Schafer konsept mağazaları, çok katlı mağazalar, online satış mağazası ve uluslararası marketlerde varlık göstererek sektördeki yerini koruyor.

İhracat kanadında hatırı sayılır işler yapmaya devam eden Schafer dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ