Zirvede Haber

DEVA Partisi Bursa’yı Şaşırtıyor: Seçim Hazırlıklarında Büyük Hareketlilik

DEVA Partisi Bursa’yı Şaşırtıyor: Seçim Hazırlıklarında Büyük Hareketlilik

Deva Partisi, Bursa’da yeni bir dönemi başlatıyor. İl başkanlığına Tayfun Öztürk atandıktan sonra genel seçimlerden itibaren kıpırdamayan parti canlandı.Tabi genel seçimdeki mağlubiyetin bunda etkisi büyük. 17 ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayları belirlendi ve parti, Harmancık’tan Kestel’e, Mudanya’dan Karacabey’e kadar her köşesinde etkin bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor.Harmancıkta sahada olan tek pari diyebiliriz.

Parti, saha ziyaretleri, pazar ve esnaf ziyaretleri ile yoğun bir tempoda çalışıyor. Mavi yelekliler eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretler, halkın nabzını tutmaya ve ihtiyaçları doğrudan dinlemeye odaklanıyor. Başkan adaylarının azim ve gayreti, seçimlerin kazanılmasında büyük bir motivasyon kaynağı oluşturuyor.

Özellikle Mudanya’dan Mine Norşon, Kestel’den Yasemin Bahar ve Karacabey’den Yasemin Tuna gibi adaylar, ilçelerinde inanılmaz bir potansiyel yakaladılar ve sürprizlere hazırlanıyorlar. Sosyal medya üzerinden de aktif bir şekilde seçim kampanyası yürüten Deva Partisi, Bursa’nın mucizeler şehri olduğunu unutturmuyor.

Partinin bu etkileyici performansında, Genel Başkan Ali Babacan’ın tüm Bursalı hemşerilerine attığı SMS’lerin ve  il başkanı tercihinin büyük bir rolü olduğunu belirtmek gerek.Halk arasında gizli bir potansiyeli harekete geçiren Deva Partisi, Bursa’nın geleceğine umutla bakıyor.

Bitti denilen noktada Tayfun Öztürk durun daha yeni başlıyoruz diyor.Seçim sonrası Deva partisinin durumu çalışmalarının karşılığı olmayacak belkide ama onlar durmamaya kararlı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ