Zirvede Haber

Nimo Global Gala, seçkin sunucuları ve ortak kuruluşları onurlandırmak üzere ilk kez Tayland’da düzenlenecektir

Nimo Global Gala, seçkin sunucuları ve ortak kuruluşları onurlandırmak üzere ilk kez Tayland’da düzenlenecektir

Nimo Global Gala, seçkin sunucuları ve ortak kuruluşları onurlandırmak üzere ilk kez Tayland’da düzenlenecektir

(Bangkok, Tayland, 26 Mart 2024) Dünyanın önde gelen pan-eğlence ve oyun canlı yayın platformu Nimo, Tayland, Vietnam, Endonezya, Türkiye, Orta Doğu ve diğer ülke ve bölgelerdeki en iyi sunucu, en iyi ajans, en iyi yayıncı, en iyi destekçi ve Loncaları ödüllendirmek üzere 6 Nisan’da Bangkok, Tayland’da 2024 Nimo Global Galası’nı düzenleneceğini duyurmuştur. Nimo aynı zamanda dünyaca ünlü oyun Tarisland’ı, Tayland’ın en iyi yayın yapan yıldız sanatçılarını ve Bangkok’un Siam Senfoni Orkestrasını heyecan verici performanslar sergilemeleri için davet ederek dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına eşsiz bir görsel şölen sunacaktır.

Bu yılki törene davet edilen yıldızlarla dolu konukların, küresel yıldız sunucusu Nimo’yu bir araya getirdiği açık bir şekilde anlaşılmaktadır. Galada tanınmış Tayland’lı sunucular Alice ve Fongdo, popüler Vietnamlı sunucular Do Mixi, Thay Giao Ba ve Misthy, Endonezya’dan Depinaa’nın yanı sıra, Türkiye’den Ersin Yekin vb. sunucular bulunmaktadır. Nimo, Yılın En Popüler Sunucusu, Yılın En İyi Ortağı gibi 50’den fazla prestijli ödülün yanı sıra sunucuların ve ortakların geçtiğimiz yılki üstün başarılarına dayanan diğer ödülleri de sahiplerine verecektir.

Ayrıca Nimo, dünyanın merakla beklenen MMORPG oyunu Taris World’e derinlemesine bir iş birliği ve etkileşim için özel olarak davet göndermiştir. Bu oyun, Çin versiyonunun deneyimine ve deneme oyununa Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen etkileyici ve tanınmış ekiplerinin de katılmasıyla, test aşamasında zaten küresel ölçekte büyük bir etkiye sahip olmuştur. Oyunun büyük dünya görüşü, mükemmel grafikleri, olağanüstü müziği ve sürükleyici oynanışı, dünya çapında on milyonlarca hayran ve oyuncunun hevesli beklentisini kendine çekmiş bulunmaktadır. Hayranların beklentilerini karşılamak için Nimo Global Galası mekanı, oyuncuların en son sürümü deneyimleyebilecekleri ve en sevdikleri Cosplayer’larla fotoğraf çekebilecekleri özel bir oyun deneme alanı ve interaktif check-in alanı kurdu. Ayrıca küresel hayran oylamasıyla seçilen “En İyi 10 Ünlü Lider” de hayranlarla etkileşim kurmak için Nimo Global Galası’nda bulunacaktır.

Tanıtıma göre, Hae Na Lee, PEARJA, PRIME TIME, BNK48 ve diğer yıldız grupları gibi Tayland’ın popüler ve tanınmış sanatçıları da sahnede hayranlarının tutkusunu ateşlemek için güçlü şarkılar ve danslar sergileyecektir. Nimo sunucuları bu unutulmaz anı kutlamak için orijinal Vietnam RAP, Muay Thai gösterisi ve daha birçok yerel performans sunacaktır.

Etkinlik günündeki şatafat ve ihtişamın yanı sıra Nimo’daki hayran etkinlikleri de aynı derecede heyecan vericiydi. Etkinlik aynı zamanda küresel olarak senkronize bir      şekilde çevrimiçi canlı yayınlanacak ve dünyanın dört bir yanından sunucular sizi zafer anına tanıklık etmeniz için çevrimiçi olarak ekrana getirecektir. Hayranlar, etkinlik  sayfasını arkadaşlarıyla paylaşarak veya canlı yayın sırasında yorum pop-up’ları göndererek büyük ödüller kazanma şansı elde edebilecek ve yapılacak olan     çekilişlerede katılabileceklerdir

Nimo sorumluları, geçtiğimiz yıl Nimo’nun küresel çaptaki yayıncılarının ve ortaklarının iyi sonuçlar elde ettiğini belirterek, büyük tören aracılığıyla tüm ortaklarına teşekkür etmeyi bir borç bildiklerini belirtmişlerdir. Aynı zamanda Nimo, daha cazip destek politikaları ve interaktif faaliyetler yoluyla daha yüksek kaliteli çapaları ve çekirdek kullanıcıları çekmeye, daha sürdürülebilir bir yerel topluluk ekolojisi oluşturmaya ve küresel kullanıcılara daha çeşitli ve yerelleştirilmiş eğlence canlı içeriği sunmaya devam edecektir.

Bu küresel festivalin bulut hizmet platformu “Volcano Engine” tarafından da desteklendiği kolayca anlaşılmaktadır.

Dapatkan informasi Nimo dengan menekan tautan di bawah ini:

                        

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ