Zirvede Haber

CHP Nilüfer İlçesi 30 ağustos Zafer Mahallesi sandıklara son şeklini verdi

CHP  Nilüfer İlçesi  30 ağustos Zafer Mahallesi sandıklara son şeklini verdi

Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer mahallesinde bulunan Çamlık Bulvarı Abay’s Cafe & Bistro da 26 Mart 2024 Salı akşamı Mahalle Temsilcisi Turan ARAS başkanlığında,  toplanacak sandıklarda alınması gereken tedbirlerin tartışıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantıya CHP Mahalle temsilcileri ve üyeleri yanı sıra mahallenin Dört Muhtar adayı Halil ÖZÇOBAN , Seda ALYELKEN, Sevim SATI, Orhan KARACA’ da katıldı. Toplantıda Muhtar adayları söz aldı.

Halil ÖZÇOBAN; Ben şuan resmi muhtarlık yapmaktayım, Halil bey eski vefat eden muhtarın yerine seçilmiş. Mahalleye ATM leri getirdim, Taksi durağı, çocuk parkları, Spor alanları yaptıracağım. Ben gazeteciyim iş takibi benim işim, yetki verirseniz gereğini yaparım dedi.

Muhtar Adayı Seda ALYELKEN; Ben yıllardır Eğitim sektöründe Resmi işler olarak görev aldım, resmi yazışmalarda , Yönetmelik ve mevzuatlara hakim olduğunu, yıllardır Resmi ve Özel okullarda bu görevi üstlendiğini, imkan verilirse edinmiş olduğum çevremi ve hiyerarşik yapı içinde neyi kimden nasıl isteyeceğimi iyi bilirim. Alacağım hizmet için sonuna kadar mücadele edeceğini Mahalleli ile birlik olarak hareket edeceğini bildirdi. Sokak hayvanları ile ilgili çözümlerinin olduğunu, sokak hayvanları ile ilgili yaşam alanlarımızın içerisinde beslenme yapılmamasını, belirleyeceğimiz noktalara sığınma evi, mama ve su kaplarının koyulması düzenli olarak takibinin yapılmasının çözüm olabileceğini belirtti. Mahallemizin diğer sorunlarının (Yol, ulaşım, Kaldırımlar, Parklar, Yürüyüş yolları gb.) ortak olduğunu söyleyerek destek istedi.

Muhtar Adayı Sevim SATI; Eşinin hayal ettiği bütün projeleri yapmak için adayım.

Muhtar Adayı Orhan KARACA ; Şu anda Site Yöneticisiyim imkan verilirse bu güne kadarki deneyimlerimi Mahalle için kullanırım dedi.

Toplantı saat:11:30 da sona erdi. Herkese başarılar dilendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ