Zirvede Haber

EFSANE MUHTAR CEMİL AKSU İLE K.BALIKLI’DA BÜYÜK DEĞİŞİM..!!

EFSANE MUHTAR CEMİL AKSU İLE  K.BALIKLI’DA BÜYÜK DEĞİŞİM..!!

Küçükbalıklı’da 2 dönemdir Muhtarlığı sürecinde ilçelerin bile almakta zorlandığı hizmetleri Küçükbalıklı Mahallemize  kazandıran bu anlamda kesinlikle Bursa’mızın en başarılı Muhtarları arasında kendisine yer edinen efsane Muhtar Cemil Aksu ile geçen 10 yıllık süreçte gelen hizmetler başta olmak üzere  bundan sonraki dönemde yapmayı planladıkları, hedefleri  olmak üzere birçok konuyu ele aldığımız detaylı bir röportaj gerçekleştirdik.

*** Öncelikle Cemil  Muhtarım şunu belirtmek istedim ki her geldiğimizde Küçükbalıklı biraz daha fazla güzelleşiyor, biraz daha fazla değişiyor son 10 yılda gelen hizmetler yapılan yatırımlar gerçekten göz kamaştırıcı düzeyde.Öncelikle 3.dönem adaylığınızla ilgili sonrasında geçtiğimiz  10 yıllık süreçte gelen hizmetleri  kısa başlıklar  halinde anlatır mısınız?

KÜÇÜKBALIKLI’YA HİZMET BENİM İÇİN ONURDUR..!!

—- Mahallemize bana böylesine güzel bir fırsat tanınmış ve sayfanızı ayırmış olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum.2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Küçükbalıklı Mahallesi Muhtarlığı için adaylığımı koydum ve seçimi kazanarak Mahalle Muhtarı olarak göreve başladım. Halkımızın gösterdiği güvenle geçen dönemde mahallemizin ihtiyaçlarına yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday olup hemşerilerimizin desteğiyle güven tazeledim ve yüksek bir oy oranıyla tekrar muhtarlık görevine seçildim.Şimdi 2024 Mart seçimleri yaklaşırken yine Mahalle Muhtarlığı için adayım.Küçükbalıklı’nın daha da gelişmesi, halkımızın daha iyi bir yaşam sürmesi için el birliği ile çalışmaya devam etmek istiyorum. Sizlerin değerli desteği ve güveniyle, Küçükbalıklı Mahallesi’ni daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için bugüne kadar edindiğim tecrübelerle çaba sarf edeceğim.Geçmiş dönemlerde yaptığımız hizmetler gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır.Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz projelerle birlikte altyapıdan, sosyal etkinliklere kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz.

PROTOKOL CAMİİ’SİNDEN, POLİS MERKEZİ’NE,ATLETİZM SALONU’NA..!!

—-Geldiğimiz andan itibaren hemen kollarımızı sıvadık, sadece mahallemizin değil bulunmuş olduğumuz bölgenin de çok büyük ihtiyacı olan protokol camii anlamında Refika Hatun Camii’ni  hizmete açtık. Yine uzun yıllardan beri büyük eksikliğini hissettiğimiz Balıklı Polis Merkezi’de yine dönemimizde hizmet vermeye başladı. Yine ülkemizin 1. Modern atletizm Salonu’da Küçükbalıklı’mızda hizmet vermeye başladı. Koşukavak Park yanında yataklı 200 öğrencilik Kur’an Kursunun yapımı halihazırda devam etmektedir. Kırcılar İlk ve ortaokulunun yapımı , Ahmet Çubuk Ortaokulu Muhtarlığımızın bünyesinde kütüphane ve laboratuvar yapımı, Küçükbalıklı Karasu çocuk parkı,

VE DAHA NELER NELER..!!

Küçükbalıklı Taşlıtarla çocuk parkı, 174. Sokak Yeni asfalt kaplama işlemleri, 143. Sokak altyapı gider çalışmaları, yine cadde ve sokaklarımıza 600 adet yağmur suyu ızgara konulması, 1145 beton elektrik direği yenilenmesi, 870 yeni armatör aydınlatması sayesinde Küçükbalıklı ışıl ışıl, Mezarlık karşısı kamulaştırma ve toplamda 10 yılda 86 trilyon kamulaştırma yaparak yukarıda anlatmış olduğum hizmetleri ortaya çıkardık.

**** Cemil Muhtarım anladığımız Küçükbalıklı’ya  adeta bir ilçe gibi hizmetlerin gelmisini sağladınız. Tabii bu arada sizin sosyal dayanışma anlamında da her zaman Küçükbalıklı’da  yaşayan insanlarımızın yanında olduğunu bizler biliyoruz.Sizler bu anlamda neler söylersiniz?

—- Küçükbalıklı’da yaşayan herkesle, tüm vatandaşlarımızla gerçekten iyi bir diyalog halindeyiz. Bir elin verdiğini diğer el görmemeli ilkesi ile hareket ediyoruz. Yaptığımız yardımları bizler en iyi şekilde yapıyoruz bu çok önemli.Tabii sadece sosyal yardımlar anlamında değil ben Küçükbalıklı’da yaşayan tüm insanlarımızın iyi günlerinde de kötü günlerinde de  cenazelerinde, düğünlerinde, hasta ziyaretlerinde vs her zaman onların yanında oldum bundan sonra da olmaya devam edeceğim.

**** Peki değerli Muhtarım şimdi de geldik inşallah 31 Mart’ta görevi tekrar almanız durumunda 2024 ile 2029 arasında yapacaklarınıza. Bu konuyla ilgili bizlere neler söylersiniz.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İLK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK..!!

—- Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki değerli vatandaşlarımızın vermiş olduğu destekle biz bunları yaptık yine göreve geldiğimizde aynı heyecanla yapmaya devam edeceğiz. Küçükbalıklı’da yaşayan tüm insanlarımıza buradan seslenmek istiyorum. Ülkemizi ,Bursa’mızı Osmangazi’mizi ve elbette Küçükbalıklı’mızı ilgilendiren bir gerçek deprem. en kısa sürede mahallemize vatandaşlarımızın bilgi ve birikimi ile hep birlikte kentsel dönüşüm ilk önceliğimiz olacaktır.

Sonrasında tabii yine Küçükbalıklı Sağlık Ocağı’nı 3140 metrekare yeri sağlık alanı  olarak belirlenmiştir. İlk önce bu hizmeti Küçükbalıklı Polis Merkezi karşısına inşaa edeceğiz.

Sağlık Ocağı’nın olduğu yere yanındaki 8 bina ve 4 boş arsayı  kamulaştırılıp Kapalı Pazar alanı ve çocuk parkı inşa edeceğiz. Mezarlığın karşısına kamulaştırdığımız yere kadınlarımız için OSMEK  ve BUSMEK kursları inşa edeceğiz. Kırcılar Okulu’nun çevresindeki sokaklarla ilgili mahkeme süreci uzadı ,yeni dönemde lise ve ilkokul arasındaki boşluğa çocuk parkı yapacağız.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR..!!

*** Cemil Muhtarım gördüğümüz kadarıyla tabii 10 yıllık süreçte birçok hizmetin Küçükbalıklı’ya   getirdiğiniz gibi bundan sonraki gelecek dönemle de ilgili hedefleriniz de büyük kentsel dönüşüm sonrasındaki diğer projeler gerçekten çok çarpıcı.Son olarak tabii buradan Küçükbalıklı’da  yaşayan insanlarımıza burada yaşayan vatandaşlarımıza ne gibi mesajlar vermek istersiniz onlara neler söylemek istersiniz sonuçta 31 Mayıs’a da burada neredeyse birkaç gün kaldı.

İYİ GÜNDE ,KÖTÜ GÜNDE HEP BİRLİKTE OLDUK..!!

—- Az önce de söyledim gibi ,değerli vatandaşlarımızın bizlere vermiş olduğu destekler neticesinde biz bu hizmetlerin mahallemize gelmesi adına girişimlerde bulunduk gece gündüz çalıştık, çabaladık. Getirdiğimiz  hizmetler gerçekten güzel hizmetler bundan sonra da bunlar devam edecek. Tabii hizmetlerin haricinde sosyal yardımlar anlamında da yaptığımız çalışmaları yaşayan insanlarımız biliyorlar yine iyi günlerinde kötü günlerinde insanlarımızın cenazelerinde, düğünlerinde, hasta ziyaretlerinde,cemiyetlerinde  her zaman onların yanında oldum olmaya çalıştım bundan sonra da olacağım .Sağ olsunlar Küçükbalıklı’da yaşayan insanlarımız bana 2014 yılında ve 2019 yılında yapılan seçimlerde destek oldular güvendiler oylarıyla benim Küçükbalıklı Mahallesi Muhtarı olmamı sağladılar ,Onlara buradan çok çok teşekkür ediyorum Sizin de değindiğiniz gibi işte 31 Mart’ta da şurada birkaç gün kaldı,hizmetlerimizin kaldığı yerden devam etmesi için onların desteklerini bekliyorum. Son olarak başta Küçükbalıklı Mahallesi’nde yaşayan insanlarımız olmak üzere Osmangazi ilçesinde Bursa’mızda ve yurt genelinde yaşayan 86 milyon Türk insanına Bursa’dan, Küçükbalıklı Mahallesi muhtarlığından sevgilerimi ,selamlarımı gönderiyorum, esenlikler diliyorum.Diyerek sözlerini tamamladı.

KÜÇÜKBALIKLI’NIN ŞANSI EFSANE MUHTAR CEMİL AKSU..!!

10 yıllık dönemde Küçükbalıklı mahallemize trilyonlarca liralık yatırım gelmesini sağlayan bu anlamda ortaya koyduğu  performansla kesinlikle

Bursa’mızın ve hatta ülkemizin en başarılı Muhtarları arasında kendisine en başlarda yer bulmuş olan azimli çalışmalarıyla, birebir ilişkileri ile kurumlar arasında da adeta mekik dokuyan ve böylelikle koca koca ilçelere gelen hizmetleri

Küçükbalıklı mahallemize kazandıran değerli muhtarımız Cemil Aksu’ya bizler de 31 Mart’taki seçimlerde başarılar diliyoruz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ