Zirvede Haber

GÖKHAN TÜRKMEN’in ilk senfoni konseri | ISTANBUL NIGHT FLIGHT KONSER SERİSİ 10. SEZONU GÖKHAN TÜRKMEN İLE BAŞLIYOR

GÖKHAN TÜRKMEN’in ilk senfoni konseri | ISTANBUL NIGHT FLIGHT KONSER SERİSİ 10. SEZONU GÖKHAN TÜRKMEN İLE BAŞLIYOR

ISTANBUL NIGHT FLIGHT 2024

  1. SEZON BAŞLIYOR

MÜZİĞİN YILDIZLARIYLA BULUŞMAK İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da müziğin yıldız isimlerini müzikseverlerle buluşturan Istanbul Night Flight konser serisinin onuncu sezonu 23 Mart akşamı Ankara CSO sahnesinde An Epic Symphony & Gökhan Türkmen ile açılıyor.

Events Across Turkey’in Avrupa’nın En iyi Event Ödüllü etkinlik serisi olan Istanbul Night Flight, yine dünya starlarını ağırlıyor. Bu yıl 10.kez düzenlenen konser serisinde müzikseverler, 23 Mart-15 Aralık tarihleri arasında eşi benzeri olmayan konser deneyimi yaşayacak.

Events Across Turkey’in, Istanbul Night Flight konser serisi kapsamında An Epic Symphony ile gerçekleştirdiği ve bir kült haline gelen Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde gerçekleşen konserlerin açılışını; An Epic Symphony & Gökhan Türkmen, yapacak.

An Epic Symphony eşliğinde Gökhan Türkmen Ankara CSO sahnesinde!

Events Across Turkey’in organizasyonunda gerçekleşen Istanbul Night Flight, sezonun ilk konseri ile dinleyenleri müziğin büyülü dünyasına davet ediyor. Bugüne kadar öncü isimlere ev sahipliği yapan etkinlik, ülkemizin önde gelen sanatçılarından Gökhan Türkmen’i 23 Mart akşamı Ankara CSO sahnesinde ilk kez ağırlayacak. Türkmen’e sahnede Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşlik edecek.

Gökhan Türkmen’in ilk senfoni konseri

Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, ilk defa bir senfoni projesiyle sevenlerinin karşısına çıkmanın heyecanını taşıyor.

Ustalık döneminin en parlak zamanlarını yaşayan Türkmen, kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

Elini değdiği her işte büyük başarılar elde eden Gökhan Türkmen, çarpıcı sahnesi ve coşkusu ile seyircisinden her konserinden sonra övgü dolu yorumlar aldı.

Ankara CSO sahnesinde gerçekleşecek olan konserlerin biletleri ise Biletix ve Biletinial’da satışta!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ