Zirvede Haber

Zor günler kahramanlarını yaratır. Siz bizim kahramanımızsınız.

Zor günler kahramanlarını yaratır. Siz bizim kahramanımızsınız.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, düzenlenen iftar programında yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu. Akşener konuşmasında, “Emekliler aç, emekliyi konuşmayacağım da ne konuşacağım? Şimdi buradan Sayın Erdoğan’a bir kez daha sesleniyorum Cumhurbaşkanı olarak her şeyimizde bakın tam bugün sayarsak 16 günümüz var seçime emeklilerimize bayramda 7 bin lira ikramiye vereceksin” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Bursa'da iftar programına katıldı

CEREN SÜMBÜL – MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir dizi programı için Bursa’ya geldi. Akşener, Elegans’ta iftar öncesi konuşma gerçekleştirdi.

Düzenlenen iftar gecesine İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, Bursa Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle;

Siyaset konforu müptelalarının huzurunu kaçırdık. Farkındayız hür ve müstakil politika yapmak herkesin harcıdır farkındayız. Türk siyasetinde açtığınız onurlu çizgi yürek ister ve bu da her  eğitimcinin harcı değil. Oransız seçimin haksız rekatbin  tarihe geçtiği bir yarışı yaşıyoruz. Sayın genel başkanım biz  dert etmiyoruz. Zor günler kahramanlarını yaratır. Siz bizim kahramanımızsınız.

“GAYRET İÇERİSİNDEYİZ”

Egoları itibar gören  siyasetçiler anlayamaz. Bizi Bursa’nın sokaklarını, dertlerini, Bursa’nın çilesini bilmeyenler anlayamaz. Şundan emin olun ki günden bugüne kadar başta il başkanlığı, ilçe başkanları adaylarımız, belediye meclis üye adaylarımızla birlikte geceyi gündüzleri geceye bağlayarak çalışıyoruz. Bursa’yı yıllardır rant birliğiyle bu hale getirenlerden kurtarmak için dürüst, şeffaf bir gayret içerisindeyiz.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle;

İYİ Parti’nin genel başkanı olarak ve sıfırdan bir yolculuğu başlatan çok değerli kahraman arkadaşlarımın öne koydukları Türkiye’de ilk kadın genel başkanıyım. Yani hep birlikte kurduğumuz sıfırdan kurduğumuz ve sonra da seçimlerde bir grup milletimizin teveccühü ve bir grup kurduğumuz İYİ Parti’nin genel başkanı. Bu yolculukta iradenin güçlü olmasını, pek çok haksızlığa, pek çok iftiraya, pek çok tehdide karşı yılmamayı ben Bursa’da Bursa’nın okulunda öğrenci olarak öğrendim. Dolayısıyla iyi ki Bursa’dayım, iyi ki sizinleyim.

“KENDİMİZDEN VAZGEÇTİK”

Bu Ramazan ayının ülkemize bereket getirmesini diliyorum. Valilerimize de bereket getirmesini diliyorum. Tuttuğumuz oruçların ettiğimiz ibadetlerin, etimiz duaların ibadetleri Cenabıhak tarafından kabul edilmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Allah oruçlarınızı kabul etsin. Şimdi bir niyazım daha var. O da bu zorlu yolculukta gerçekten Türkiye’ye bir nefes aldırmak için yola çıktığımız bu yolculukta pek çok arkadaşlarımın bugün içinden bazıları işte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı bazıları da ilçe belediye başkan adayları aynı zamanda belediye meclis üyesi adayları da var aramızda. Cenabı Allah’tan diliyorum ki bu defa bize kazanmayı nasip etsin. Geçen gün düşündüm. Biz Türkiye’ye kazandırmak için kendimizden vazgeçtik. Biz ülkemize nefes aldırmak için kendimizden vazgeçtik. Ülkemiz bu kazançlar üzerine mucube sistemden kurtulur zannettik. Ama sonra anladık ki meğerse herkesten memnunmuş. Bir taraf diyor ki bize oy verin aksi takdirde Tayyip Erdoğan kalır. Öbür tarafta diyor ki Demliler gelir. Şimdi böyle bir durumda seçmenin konuşulmadığı, milletin derdinin konuşulmadığı, Bursa’nın derdinin konuşulmadığı seçimlerden bu millet çıkar.

“7 BİN LİRA İKRAMİYE VERECEKSİN”

Şimdi geçen bir televizyon programında bir ekonomist arkadaşa soruyor. Diyor ki Meral Hanım hiç ekonomi konuşmuyor. Kardeşim bugün iki tane yer gezdim. Emekliler aç, emekliyi konuşmayacağım da ne konuşacağım? Şimdi buradan Sayın Erdoğan’a bir kez daha sesleniyorum Cumhurbaşkanı olarak her şeyimizde bakın tam bugün sayarsak 16 günümüz var seçime emeklilerimize bayramda 7 bin lira ikramiye vereceksin. Sonra en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getireceksin. Sayın Erdoğan diyorsun ki ekonomi bozulur. Ekonomiyi siz bozdunuz kardeşim. Dolayısıyla Suriyelilere para buluyorsun.

“HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞ GENÇLERİN OYUNA TALİBİM”

Sayın Erdoğan seçimlerde mülakatı kaldıracağımı söyledim. Kaldırmadın. Buradan sesleniyorum. 16 gün var. 16 gün içinde mülakatı kaldır.  87 puan almış kız ama 73 puanlık arkadaşı dahil olmuş, kendisi dahil olamamış. Babası bugün dosyasını verdi. Böyle bir noktada 100 bin öğretmen tayin edeceksin. Etmiyorsan biz edeceğiz. Dolayısıyla  haksızlığa uğramış gençlerin de oyuna talibim. Bunları konuşmaya devam edeceğiz. Çünkü bunlar bizi dertlerimiz, yaralarımız. Şimdi Selçuk Türkoğlu bütün ömrü hayatı Bursa adına, Bursa’da haksızlığa uğrayan kişiler adına aktiviteyle, aktivizmde geçmiştir. Zaman zaman kellesiyle top oynamıştır.

“HEDİYE TAKDİM EDİLDİ”

Bursa’da Türkiye’nin 5 alem ustasından biri olan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devlet Sanatçısı olan Rıza Akbalış, Genel Başkan Meral Akşener’e Alem hediye etti.

Konuşmanın ardından dua okunarak iftara geçildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ