Zirvede Haber

Çelik: “Mahallenin eksikliklerini en iyi esnaf bilir”

Çelik: “Mahallenin eksikliklerini en iyi esnaf bilir”

Davutkadı Mahallesi Muhtar adayı Şenol Çelik: “Mahallenin eksikliklerini en iyi esnaf bilir”

Davutkadı Mahallesi’nde Gürdal Erkek Kuaförünü işleten Şenol Çelik, mahallesine hizmet etmek için kolları sıvadı. Bir mahallenin eksikliklerini en iyi esnafın bileceğini belirten Çelik, Davutkadı’nın sorunlarını çözmek için muhtarlığa aday oldu.

30 yıldır Davutkadı Mahallesi’nde hem ikamet eden hem de esnaflık yapan Şenol Çelik, muhtar adaylığını açıkladı. Evli ve iki çocuk babası olan Çelik, 30 yıldır Davutkadı Mahallesi Çinarönü’nde bulunan Gürdal Erkek Kuaförü’nü işletiyor. Mahallenin sevilen isimlerinden olan Çelik, bir mahallenin sorunlarını en iyi esnafın bileceğini vurgulayarak Davutkadı’nın bütün sorunlarını çözmek için mücadele edeceğini belirtti. Mahallenin tanınan isimlerinden olan Çelik, geçmiş dönemlerde Davutkadı’da muhtarlık yapmış isimlerin hem de iyi ilişki içerisinde bulunduğu kurumların desteğiyle yola çıktı. Davutkadı Mahallesi’ni kapı kapı gezen Çelik, vatandaşların mahallede yaşadığı sorunları ve yeni dönemde muhtar olacak kişiden beklentilerini dinledi.

Ziyaretlerinde mahallelinin büyük bir teveccühü ile karşılaştığını belirten Çelik, “Mahallenin ihtiyaç ve eksikliklerini çok iyi biliyorum. Tüm resmi kurum ve kuruluşlarla olan iyi ilişkilerimizle birlikte Davutkadı Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Hayırlısı ile hizmet için çıktığımız bu yolda herkesten destek bekliyorum.

Mahalle olarak el birliği ile mahallemizi daha yaşanır bir hale getirmek için el ele verip mahallemize sahip çıkalım” açıklamasını yaptı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ