Zirvede Haber

Yapay Zeka Destekli İş Akışı Ve Doküman Yönetimi İle Süreçleri Ölçün, İzleyin, Kolayca Değişimlere Uyum Sağlayın

Yapay Zeka Destekli İş Akışı Ve Doküman Yönetimi İle Süreçleri Ölçün, İzleyin, Kolayca Değişimlere Uyum Sağlayın

Son yıllarda yapay zeka (AI), iş dünyasında büyük bir dönüşüm aracı olarak ön plana çıktı. PaperWork, iki yıl önce bir yapay zeka şirketi satın alarak bu alandaki kararlılığını ve firmaları geleceğe taşıma hedefini net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Bugün, PaperWork’ün yapay zeka çözümleri, iş süreçlerinde ve doküman yönetiminde etkileyici sonuçlar sunarak, şirketlerin verimliliğini ve operasyonel etkinliklerini artırıyor.

ISDD Modülü ile KVKK’ya tam uyumlu maskeleme

ISDD (Intelligent Sensitive Data Detection) Modülü, KVKK’ya tam uyumlu bir şekilde kişisel verileri içeren belgeleri otomatik olarak tespit edip maskeler. Örneğin, taranmış kimlik belgelerindeki kişisel verileri belirleyip maskeliyor. Bu özellik, hem gizlilik ve veri koruma konularında şirketlerin yasal yükümlülüklerini yerine getirmelerini sağlıyor hem de müşteri güvenini artırıyor.

Belgeleri İşlemenin Akıllı Yolu “Intelivus”

Intelivus, dokümanları sınıflandırır ve içeriklerden veri yakalar. Bu yapay zeka teknolojisi, her türlü doküman ve e-postalardaki verileri yakalayıp iş akışları başlatıyor. Intelivus, veri toplama ve analiz süreçlerini otomatize ederek zaman tasarrufu sağlıyor ve hata oranını minimuma indiriyor. Genellikle organizasyonların belge tabanlı iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olur, yapay zeka teknolojilerini etkin bir şekilde kullanarak serbest yazı içeren belgelerdeki iş emirlerini otomatik olarak bulma ve çıkartma yeteneğine sahip Intelivus; fatura işleme, sözleşme yönetimi, müşteri hizmetleri, insan kaynakları ve benzeri belge yoğun iş süreçlerinde kullanılıyor.

Query Insight: Soru-Cevap Tabanlı Bilgi Erişimi

Query Insight, dosya sunucuları ve web sitelerindeki içeriği okuyor ve soru-cevap şeklinde bilgi sağlıyor. Bu özellik, ChatGPT benzeri doğal dil işleme yetenekleri sayesinde kullanıcıların sormak istedikleri sorulara hızlı ve doğru cevaplar bulmalarını sağlıyor. Bu sayede, bilgiye erişim süreci hızlanıyor ve karar alma süreçleri geliştiriliyor.

PaperWork’ün yapay zeka çözümleri, iş süreçlerini ve doküman yönetimini dönüştürmektedir. Bu çözümler, belge yönetimi ve iş akışı süreçlerini otomatize etmeyi, manuel veri girişini azaltmayı ve verimliliği artırmayı hedefliyor. Yapay zeka motorları, sürekli öğrenme ve doğal dil işleme yetenekleri sayesinde etkili ve verimli bir şekilde çalışıyor. PaperWork, bu yenilikçi yaklaşımlarla şirketleri geleceğe taşıyor ve dijital dönüşüm yolculuklarında onlara rehberlik ediyor.

Editöre bilgi:

PAPERWORK 1998 yılında kurulduğu tarihten itibaren, sadece iş akışı ve doküman yönetim konusuna odaklanarak, uzmanlaşmış kadrosuyla PaperWork ürün ailesini geliştirmiştir. Yapay zekâ destekli PaperWork platformu, Low Code mimarisi ve sürükle bırak ile çalışan form ve iş akışı tasarım araçları sayesinde, firmalarda çok kısa sürede uyarlanabilmektedir.

Dijital dönüşümün temel taşlarından olan PaperWork, iş akış ve doküman yönetim çözümüdür. Verimsiz kâğıt ve Excel formları ortadan kaldırır. Webden, mobilden, evden, ofisten görev yapılmasını ve belgelere ulaşılmasını sağlar. Görevler, çalışanların iş yüküne göre dağıtılır. Tamamlanma süreleri ölçülür. İşlerin anlık takibi ve süreç yönetim performanslarının ölçülmesi, firmaya çeviklik kazandırır. Süreç modelinin kolayca değiştirilmesi, değişimler karşısında hızlı hareket edilmesini sağlar. Sorunlu noktalar tespit edilir, iyileştirilir. Kaynak planlaması yapılır. Çalışanların zamanı, en verimli şekilde kullanılır. İşlerin tanımlı kurallara bağlı olarak yapılması, süreç otomasyonunu sağlar. Sistem, doğru kişiye, doğru dokümanı zamanında ulaştırır, kurum içinde belgelerin güvenli olarak paylaşılmasını sağlar, belge versiyonlarını düzenler ve değişiklikleri takip eder.

QUERY INSIGHT QA: Dosya sunucularındaki belgeleri yapay zekâ ile okur. Chat GPT gibi soru sorulmasını sağlar

INTELIVUS IDP: Veri ve dokümanların yapay zekâ ile sınıflandırılması, anahtar kelimelerin yakalanması

PERFORMAX: Tedarikçi İlişkileri Yönetimi Tedarikçilerle olan görev ve belge paylaşımını yönetir.

Daha fazla bilgi için: www.paperwork.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ