Zirvede Haber

İbrahim Erkal’ın Hürmet albümü plak ve cd formatında müzikseverlerin beğenisine sunuldu

İbrahim Erkal’ın Hürmet albümü plak ve cd formatında müzikseverlerin beğenisine sunuldu

İBRAHİM ERKAL ‘HÜRMET’ ALBÜMÜ

4 MART PAZARTESİ

PLAK VE CD FORMATINDA

MÜZİKSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU

Zamanın ruhunu yakalayan şarkılara imza atan ve 11 Mayıs 2017’de aramızdan ayrılan, milyonu aşan albüm tirajları ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen arabesk fantezi müziğin en önemli isimlerinden İbrahim Erkal, iki yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalışılan çok özel bir saygı albümüyle anılıyor.

Uzun zamandır yeni bir proje yayınlamayan, Unkapanı’nın en güçlü yapım şirketlerinden Ulus Müzik etiketi ve İz Müzik dağıtımı ile 4 Mart Pazartesi Plak (LP) ve CD formatında dinleyiciyle buluşan İbrahim Erkal “Hürmet” albüm serisinin prodüktörlüğünü İskender Ulus gerçekleştirdi. Hürmet’in plak ve cd tasarımını Arda Aktaş / Daire Creative yaptı.

Hürmet albüm serilerinin tüm yapım aşamaları ile yakından ilgilenen İskender Ulus bu özel proje için ‘Türk müzik dünyasına her anlamıyla büyük bir proje hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki yıldır üzerinde çalışılan Hürmet, gerek tasarım gerekse işitsel olarak dünya normlarında bir plak oldu. Son yıllarda yeniden plak dinleyicisinin sektörel olarak farklı bir kulvarın canlanmasını sağlaması sebebiyle, uzun yıllar arşivlerde saklanması yönünde çalışarak hazırladık. İbrahim Erkal şarkılarının plağa çok yakıştığını düşündüğümüz için bütün üretim kısmını yurtdışında titizlikle yürüttük’ açıklamasında bulundu. Plakların ağırlığı 180 gram olup, Hürmet projesine özel Analog Master yapılmıştır. Ayrıca plaklar kırmızı, turkuaz ve mor renklerinde basılmıştır.

3 bölümden oluşan albümden, kısa aralıklarla, her tarzın en güçlü yorumcularının yeniden hayat verdiği şarkılar dinleyicinin beğenisine üçlü gruplar ve bazen de tekli olarak sunuldu. 40’ın üzerinde sanatçının yer aldığı ‘İbrahim Erkal Hürmet’ projesi albümünde Hürmet; pop müzik yapan sanatçılardan, Hürmet II; yeni nesil alternatif sanatçı ve gruplardan, Hürmet III; İbrahim Erkal dönem sanatçılarından oluşuyor.

Hürmet’in dinleyici ile buluşacak son teklisi Yılmaz Erdoğan imzalı ‘Usta’ şiiri8 Mart Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Ulus Müzik, Ege Orman Vakfı iş birliği ile İbrahim Erkal anısına Manisa Soma Işıklar mevkiinde hatıra ormanı oluşturuyor. 11 Mayıs’ta ilk fidan dikilerek başlandı. Ege Orman Vakfı, kuruluşundan bu yana doğasever kişi ve kuruluşların bağışlarıyla ana amacı doğrultusunda 13 milyon fidanı toprakla buluşturup, yeni orman alanlarının oluşturulmasına katkı sağladı. İbrahim Erkal’ın anısını yaşatmak ve tüm canlılara nefes olabilmek için Ulus Müzik’in Ege Orman Vakfı ile olan bu iş birliğine tüm sevenleri de Vakıfa ulaşarak bu projeye katkı sağlayabilir.

Yapım: Ulus Müzik

Prodüktör ve Genel Yönetmen: İskender Ulus

Yapımcı: Funda Ulus

VP, Dijital Media & Marketing: Alper Ulus

Supervisors: Canan Syrell Günçer

Kapak Tasarım: Arda Aktaş / Daire Creative

Plak ve CD Dağıtım: İz Müzik Dağıtım

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ