Zirvede Haber

EV’E ÜÇÜNCÜ KEZ KOBRA MURAT DAMGASI
“HERKES GÖBEK ATACAK!”

EV’E ÜÇÜNCÜ KEZ KOBRA MURAT DAMGASI
“HERKES GÖBEK ATACAK!”

Özgür Aras, şehrin gece hayatına yön veren Harbiye’deki kulübü EV’de, üçüncü kez Kobra Murat’ın EV sahipliğinde Roman gecesi düzenledi. Yine kapıda kuyruklar oluştu ve sabaha kadar dokuz sekizlik şarkılarla göbek atıldı.

Ünlü iletişimci Özgür Aras’ın Harbiye’de açtığı sıra dışı kulüp EV, eğlence dünyasının ezberlerini bozmaya devam ediyor. İstanbul gece hayatına bambaşka bir yorum getiren EV, bir evin salonu rahatlığındaki tasarımı, son teknoloji ürünü ses düzeni, renkli menüsü ve kusursuz servisiyle kısa sürede müdavimlerini yarattı. Mekânın çok özel konsept partileri ise her defasında kapıda kuyruklar oluşmasına neden oluyor.

Bu gelenek geçen cuma da değişmedi ve Kobra Murat’ın üçüncü kez EV sahipliği yaptığı Roman gecesinde EV doldu taştı. Sürprizlerle dolu kişiliğiyle EV’in konuklarına unutulmaz bir gece yaşatan Kobra Murat “Herkes göbek atacak” diyerek kalabalığı coşturdu. Kısa süre önce ameliyat olan Kobra Murat sahnenin onun için tedavi yeri olduğunu söyleyerek konuklara “Siz bana şifasınız! Onun için buradayım. Enerjiniz iyi geliyor” diye seslendi. Arkasından hep birlikte ‘göbecikler’ atıldı.

Kobra Murat o gece EV’e konuk olan şarkıcı Çağla’yı sahnesine davet ederek ‘Ara Beni’ ve ‘Saz mı Caz mı’ şarkılarını söyletti. Kobra Murat yakında yeni bir Roman gecesine EV sahipliği yapacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ