Zirvede Haber

Akustik performanslara ‘Pazarcım’ dokunuşu

Akustik performanslara  ‘Pazarcım’ dokunuşu

Şarkıcı Emre Yokuş, kurucusu olduğu Digital Pazarcım Production Media ile de ses getirecek. Akustik performansların yer alacağı stüdyonun tanıtımı da bir kliple yapıldı.

Başarılı şarkıcı Emre Yokuş, kurucusu olduğu Digital Pazarcım Production Media ile de ses getireceğe benziyor. Türkiye standartlarının üstünde bir stüdyo ile daha şimdiden adından söz ettirmeye başlayan prodüksiyon şirketi, tanıtımını da bir kliple yaptı. Emre Yokuş’un ‘Vefasız Yar’ adlı şarkısının çekildiği akustik performans stüdyosu estetiğiyle de sosyal medyada beğeni topladı.

TAM GAZ YOLA DEVAM

Müzik dünyasının klip işlerini başarıyla üstleneceklerinin altını çizen Yokuş, “Uzun zamandır projelerimin arasında olan akustik klip stüdyosunu bu yıl DIGITAL PAZARCIM PRODUCTION MEDIA şirketi ile açmış bulunuyoruz. Amacım müzik camiasındaki müzisyen emekçi dostlarımıza bir nebze de olsa fayda sağlayabilmek. Müzik stüdyomuzu YOKUŞ MÜZİK PRODUCTION olarak zaten aktif kullanıyorduk. Bir çok projelere imza attık. Belgesel müzikleri, şiir albümlerine fon müzikleri hatta bazı seçim şarkılarına da imza attık. Bu projelerin yanı sıra akustik klip çekimleri yapabileceğimiz bir ortamımız da olsun istedik. Müzik emekçilerinin zor süreçlerden geçtiği bu dönemde, emekçi arkadaşlarımızın imkanları doğrultusunda yapmak istedikleri projelerine destek olmak için elimizden gelen bütün imkanları ortaya koyduk” ifadelerini kullandı.

“İLK ADIMI ATTIK”

Yokuş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu süreçte daha önce yayınlamış olduğumuz ‘Canın Sağolsun’ adlı şarkımızın klibinin prodüktörü yönetmen Erkan İsa hocamla da istişare içindeydik. Sağ olsun o da bu projemizin en büyük destekçilerinden biri oldu. Akustik çekim stüdyomuzu hazırladıktan sonra referans olarak ilk klibi kendi şarkımıza çekelim dedik. Yeni bestelediğim ‘Vefasız Yar’ adlı şarkımın klibini kendi stüdyomuzda çektik. Bu klibimizin yönetmenliğini de bir önceki şarkılarımız ‘Arsızadır Benim Sözüm’ ve ‘Sahte Aşk’ kliplerinin yönetmenliğini yapan değerli Hakan Topaloğlu hocamız üstlendi. Amacımız güzel bir görselle stüdyomuzu kendi klibimiz ile tanıtmaktı. Ve klibimiz yayına girdiği andan itibaren sosyal medyada çok ilgi gördü. Amacımızın çok üstünde olumlu bir tepki ile karşılaştık. Yayın saatinde değerli Hakan Topaloğlu hocam ile birlikteydik. Klibimizi iki bardak çay içerek kutlamaya başladık. Güzel tepkiler çoğaldıkça bir demliği devirdik o gece. Biz amacımıza hizmet etmek için ilk adımı attık.

Bundan sonra imkanı olmayan ama projelerini hayata geçirmek isteyen tüm müzik emekçilerine elimizden geldiği kadar destek olmak için daha büyük aşkla çalışacağız. Çünkü dayanışma ezilenlerin inceliğidir. Bu süreçte bize destek olan tüm dinleyicilerimize sevenlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ