Zirvede Haber

Orhangazi’mizin dağ gibi sorunlarının farkındayız

Orhangazi’mizin dağ gibi sorunlarının farkındayız

İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan adayı İsmail Kaya ve Ekibi Ardahanlılar Derneğini ziyaret etti. İsmail Kaya, yaptığı ziyarette ki konuşmasında; “İYİ PARTİ Orhangazi Belediye Başkan adayı olarak Ekibimizle birlikte Ardahanlılar Derneğini ziyaret ettik. Ardahanlı hemşerilerilerimize yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Orhangazi’mizin dağ gibi sorunlarının farkındayız ve hayal ürünü yapılmayacak projelerle değil insan hayatına dokunacak gerçek projelerle sizlerin huzurunuzdayız.
Yenisini ve eksikleri gidermek yerine var olanları yok edenlerinde, 5 yıl halkın derdi ile dertlenmeyip yenilen pehlivan misali seçimden seçime Orhangazililerin huzuruna çıkanların Orhangazi’ye verecek birşeyi yoktur ve bunu Orhangazi halkı görmektedir. Ardahanlı hemşerilerilerimize yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Orhangazi’mizin dağ gibi sorunlarının farkındayız. Olmayan Mezbahayı, ilçeye yakışmayan hayvan pazarını, trafiği hülasa ilçenin sorunlarını konuştuk.
İlçemizin hakları için gelişmesi için hemşerilerimin mutlu yarınların kavgasını vermek için yetki istedim. Allah beni sizlere mahçup etmesin” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ