Zirvede Haber

DEVA PARTİSİ BURSA İL BAŞKANI TAYFUN ÖZTÜRK, “BURSA İÇİN PLANLI ADALETLİ LİYAKATLİ YÖNETİM”

DEVA PARTİSİ BURSA İL BAŞKANI TAYFUN ÖZTÜRK, “BURSA İÇİN PLANLI ADALETLİ LİYAKATLİ YÖNETİM”

Bursa, 20 Şubat 2024 – Deva Partisi’nin Bursa İl Başkanı Tayfun Öztürk, partisinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve 17 ilçe adaylarının listelerini eksiksiz teslim ettiğini açıkladı.

İl Başkanı Öztürk, Bursa’nın yerel yönetimde daha etkin ve verimli hizmet alması için çaba sarf ettiklerini belirtti. Bursa’nın çeşitli sorunlarını çözecek ve şehrin kalkınmasına katkı sağlayacak bir adayla seçime gireceklerini ifade etti.

Ancak, daha önce açıklanmış olan aday isimlerinin ötesinde, Deva Partisi’nin Bursa’daki seçim stratejilerine dair daha büyük bir vurgu yaparak, Bursa’yı yönetecek kadroların partilerinde bir araya geldiğini vurguladı. Bu, şehrin geleceği için önemli bir adım ve güçlü bir dayanışma örneğidir.Büyükşehiri Adaletin hukuğun temsilinde Bursa’nın simgesi haline gelmiş Bir dönem Baro Başkanı olan Av. Zeki Kahraman ‘a emanet ettiklerini artık Bursa’da ihalelerin ne kadar şeffaf olacağının Belediye kaynaklarının hukuksuz çarçur edilmeyeceğinin teminatı olarak adaylarının olduğunu dile getirdi. Mudanya ilçesinin bir Şehir plancısına ihtiyaç duyduğunu kime sorsanız söyler diye ekledi ve Mudanya’nın en doğru adayının Şehir Plancısı Mine Norşon olması partinin Dersine çok iyi çalıştığını gösterdiğini vurguladı.Diğer ilçe adaylarında da ilçe için en doğru adayları belirleyen il Başkanı Öztürk her ilçeyi kazanma inançları olduğunu 1 Nisan günü Bursa’nın tüm sorunlarını ilk 90-180-360 günlük programlar ile çözeceklerini söyledi.Karacabey , Kestel . Mudanya , Nilüfer , Mustafakemalpaşa adaylarının Kadın olması Deva Partisine oldukça dikkat çekiyor. Öztürk 5 Kadın adayın başarılı olacaklarını ve Bursa’ya değer katacaklarına inancının sonsuz olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Tayfun Öztürk, partisinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının,ve ilçe Başkan adaylarının Bursa’nın tüm kesimlerini kucaklayacak ve adil bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini vurguladı.

Deva Partisi olarak, Bursa’nın geleceği için önemli adımlar atmaya devam edeceklerini belirten İl Başkanı Tayfun Öztürk, halkın desteğiyle şehri daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacaklarını ifade etti.

İl Başkanı Öztürk, tüm Bursalılardan Deva Partisi’ne destek vermeye ve Bursa’nın geleceği için birlikte çalışmaya davet etti

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ