Zirvede Haber

Şükrü Erdem: “Kırmızı kart gösterme zamanı”

Şükrü Erdem: “Kırmızı kart gösterme zamanı”

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, Çaltılıbük ve Soğukpınar’da coşku ile karşılanırken, vatandaşların istekleri karşısında Erdem, “Siz Ankara’ya kırmızı kartı gösterin, biz göreve gelir gelmez bu isteklerinizi yerine getirelim. Size değer verene değer verin, vermeyeni siz de unutun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, seçim gezilerine tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Çaltılıbük ve Soğukpınar’a giden Başkan Adayı Şükür Erdem kalabalık ve coşkulu bir grup tarafından karşılanırken, samimi ortamda geçen gezilerde vatandaşların istekleri karşısında ‘Siz bize yetkiyi verin, bu isteklerinizin tek tek yerine geldiğine şahit olacaksınız” dedi.

İlk durağı olan Çaltılıbük’te coşkuyla karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Sevgili Çaltılıbüklüler, yıllar evvel burayı ziyaret ettiğimde muhtarımız Ali Turgut’tu. O günlerden bu günlere geldik. Sizlerle uzun yıllardır hep istişare halinde olduk. Size ne istenirse gönderildi. Ancak şimdi gördüklerimle hayrete düştüm. Çok şey gitmiş buradan. Jandarmadan tutun, okul gitmiş, postane gitmiş. Burası nahiyelikten çıkmış, köy statüsünde bile kötü bir hale düşmüş. Bu nedenle hakikaten çok üzüldüm” diye konuştu.

“İLÇEMİZİ GÖZDEN ÇIKARMIŞLAR”

“Size değer verene değer verin” diyen Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

“5 dönemdir Milletvekili çıkmıyor ilçemizden. Benim milletvekili olduğum dönemde ilçemizde iki tane Milletvekili vardı. Cumhuriyet tarihinde ilçemizden bir tane bakan çıktı, o da benim. Bu vesile ile çok güzel hizmetler getirdik, o fırsatı değerlendirdik. Organize sanayi bölgesini kurduk. İlçemize girişteki köprülü kavşağı yaptık, okulları yaptık, bütün köylerimize otomatik santral kurduk, ama ondan sonra büyük ve kalıcı hizmetlerde hız kesildi.

Mustafakemalpaşa hep geriye gitti. En son kaderine terk edildi. Sizin oyunuz lazım değil der gibi, ittifakın küçük ortağına mahkum ettiler Mustafakemalpaşa’yı. Küçük ortağın oy oranı İlçemizde yüzde 5, sen koskoca bir parti olarak bırakamazsın burasını. Demek ki gözden çıkarmışlar. Onun için biz şimdi hep birlikte bir kırmızı kart gösterelim. Sesimizi Ankara’ya duyurmamız lazım. Yoksa bu ilçe geriye gitmeye devam edecek, bizden ne milletvekili çıkacak ne de isteklerimiz önemsenecek. Yerel seçimlerde ideoloji güdülmez. Onun için ben gönüller birliğini kuracağız dedim. Meclis listelerini de bu yönde yapacağız. Memleketimizi seven tüm hemşehrilerime sesleniyorum, gelin hep birlikte bir tepki ortaya koyalım. Bizler sen ben demeden birlik içerisinde kucaklaşacağız. Gelin siz de bu oluşuma destek olun. Bunlar hakikaten bir kırmızı kartı hak ettiler. Bu tepkiyi göstermek zorundayız, tepkisiz siyaset olmaz.  Sen bizi dışlıyorsan kusura bakma bizde sana aynı gözle bakarız dediğimizde iki tane milletvekili olur ilçemizden. Karacabey milletvekili buradaki otobanı aldı yolu o tarafa götürdü. Bize bir giriş dahi yok, gideceksin Karacabey’den gireceksin. Bu konuda da İlçemizi yok saydılar, kenara ittiler. Gelin bu kırmızı kartı gösterelim. Sessiz kalmayalım. Bugüne kadar sessiz kaldığınız için geriye girmeye devam ettik.”

Daha sonra sohbet kısmında Çaltılıbüklüler Başkan Adayı Şükrü Erdem’den yapılan halı sahanın yanına soyunma odası, tribün ve çevre düzenlemesi istediler. Başkan Adayı Erdem de göreve geldiklerinde tesisleri tamamlamak için çalışma yapma sözü verdi. Ürün pazarlama ve tarımsal sulama sorunları da dilen getirilirken Başkan Adayı Erdem, “Göreve geldiğimizde isteklerinizi kesinlikle programa alacağız. Ürünleriniz değerini bulacak, aracıları aradan kaldıracağız. Sulama konusundaki sorun ise çok basit bir şey, bu güne kadar niye yapılmamış inanılır gibi değil. Bunu göreve gelir gelmez çözmek için kolları sıvayacağız, hiç merak etmeyin” dedi.

Burada Çaltıbüklüler’den Ankara’ya bir kırmızı kart gösterilmesi konusunda söz alan Başkan Adayı Şükrü Erdem daha sonra beraberindekilerle birlikte Soğukpınar’a geçti. Burada da coşku ile karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, ‘Okulumuz kapandı yıkılmak üzere, fındığımızı değerlendiremiyoruz, bir depomuz olsa ve ürünümüz pazarlansa çok iyi olur’ diyen vatandaşlara yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Bizim zaten programımızda bunlar var. Merak etmeyin köylünün ürününü mutlaka değerlendirip pazarlayacağız ve aradan aracıları çıkartarak bu paranın sizde kalmasını sağlayacağız. Üreticimize destek programlarımız olacak. Sizleri unutanları siz de unutun. Yollarınızın hali ortada. Gösterin kırmızı kartı, birlik ve beraberlik içinde tüm mahallelerimizi kalkındıralım. Bizim yaptığımız hizmetlerden sonra buralar tamamen unutulmuş, kendi kaderine terk edilmiş. Şimdi tepki gösterme, ayağa kalkma zamanı. Gelin el ele verip ayağa kalkalım ve yeni bir hamle ile beldelerimizi, köylerimizi ilçemizi tekrar eski günlerine döndürelim.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ