Zirvede Haber

Honda Marine, en güçlü motoru BF350’yi Bosphorus Boat Show’da tanıtacak

Honda Marine, en güçlü motoru BF350’yi Bosphorus Boat Show’da tanıtacak

Honda Marine Türkiye, 17-24 Şubat tarihleri arasında katılacağı Bosphorus Boat Show Fuarı’nda yeni nesil ‘V8 dıştan takma motoru BF350’yi Türkiye’de ilk kez deniz tutkunlarının beğenisine sunacak.

Türkiye’de Anadolu Motor güvencesiyle satışa sunulacak olan BF350, Honda’nın dıştan takma deniz motorlarında bugüne kadarki en yüksek beygir gücünü sunuyor.

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketlerinden Anadolu Motor’un Türkiye distribütoru olduğu Honda Marine markası, yenilikçi motor teknolojileri ile Türkiye’nin en büyük marin fuarı olan Bosphorus Boat Show’a katılmaya hazırlanıyor.

Honda Marine, 17-24 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda, V8 dıştan takma motora sahip yeni ürünü BF350’yi Türkiye’de ilk kez görücüye çıkarıyor.

Türkiye’de Anadolu Motor güvencesiyle satışa sunulacak olan BF350 dıştan takma deniz motoru, olağanüstü teknolojik özelliklerle donatılan üstün performansı ile Honda’nın dıştan takma deniz motorlarında bugüne kadarki en yüksek gücü sunuyor.

Yüksek konfor

VTEC™ (Değişken Zamanlamalı Valf Kontrol Sistemi ve Elektronik Trim Kontrolü) teknolojisine sahip V8 motorlu BF350 (350 HP); yüksek performansı, düşük ses ve titreşim seviyeleri ile tekne kullanıcılarına konforlu ve heyecan verici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Benzersiz güç

5 litrelik silindir hacmine sahip V8 motorlu BF350’nin BLAST™ (Artırılmış Düşük Hız Torku) özelliği anında ve güçlü bir hızlanma sağlıyor. Sabit hızlarda ise ECOmo özelliği yakıt tüketimini düşürüyor. Ekstra güç gerektiğinde VTEC™ teknolojisi her RPM aralığında performansı optimize ederek benzersiz bir güç, tork ve verimlilik sağlıyor.

Kullanım kolaylığı

Honda Marine’in BF350 (350 HP) modeli, Cruise Control (Hız Sabitleme Sistemi), Tilt Limit ve Trim Support (Trim Desteği) gibi akıllı sistemlerle de müşteri deneyimini geliştirmeyi ve kullanım kolaylığını artırmayı hedefliyor.

Estetik tasarım

Honda Marine, V8 dıştan takma motor BF350’nin (350 HP) suyla uyumlu ince silueti ile yeni ve kendine özgü bir tasarım sunuyor.

Honda Marine, fuar süresince misafirlerini 4’ücü salonda bulunan 4-B4 numaralı standında ağırlayacak.

Anadolu Motor hakkında

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketi Anadolu Motor, 50 yılı aşkın motor üretim ve pazarlama tecrübesiyle dünyanın önde gelen motor üreticileri arasında yer alıyor. Kendi markası “ANTOR”la motor üretimi yapan Anadolu Motor, Türkiye’de tek silindirli dizel motorlarda ilk ve tek üretici olma unvanını taşıyor.

2023 ylının ilk çeyreğinde Antor 3 LD 510 tek silindirli dizel motorları, Avrupa standardı olan Stage 5’e uyumlu hale getiren Anadolu Motor, dünyada Stage 5 sertifikasına sahip ilk 5 şirket arasında yer alıyor.

Anadolu Motor, üretimini yaptığı ANTOR markalı motorların yanı sıra üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği ANTRAC markalı; çapa makinesi, motopomp, benzinli ve dizel motorlu jeneratör ürün grubuyla da müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor.

Honda Güç Ürünleri’nin ve Honda Marine dıştan takma deniz motorlarının distribütörü olan Anadolu Motor, 2022 yılının son çeyreğinde İsveç merkezli OXE Marine firmasıyla da OXE dizel motorlar için distribütörlük anlaşması imzalamıştır.

Anadolu Motor, 55 bin ünite üretim kapasitesine sahip olan Gebze fabrikasında ürettiği Antor motorları ve Antrac markalı; çapa makineleri, motopompları, benzinli ve dizel motorlu jeneratörleri, bugün 50’den fazla ülkeye ihraç ediyor.

İleri teknoloji çözümleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Anadolu Motor, Türkiye’nin 81 ilinde 200 bayi ve 400 anlaşmalı servis ile hizmet veriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ