Zirvede Haber

Sabiha Köstem Ortaokulu Öğrencilerine Yeni Kütüphane

Sabiha Köstem Ortaokulu Öğrencilerine Yeni Kütüphane

Yoncadır Kadın Derneği ve bağışçıları tarafından Sabiha Köstem Ortaokulu’na kütüphane yapıldı.

Kütüphane açılışına Bursa Ak Parti Milletvekili Refik Özen, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Korkmaz, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Sezer, Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç, Santra Mobilya Yönetim Kurulu, Yoncadır Kadın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cansu Vatansever, bağışçılar, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katılım sağladı.

Kütüphanenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bursa Ak Parti Milletvekili Refik Özen, “Güzel bir ülkede yaşadığımızın en güzel örneklerinden birine şahitlik ediyoruz. Malumunuz 6 Şubat döneminin yıl dönümündeyiz ve o dönemde dünyada hiçbir yerde görülmeyecek devlet millet dayanışmasını en güzel şekilde göstermiştir bu devlet bu millet. Onun belki de küçük bir örneğini Sabiha Köstem Orta Okulu’nda görüyoruz. Devlet millet kaynaşması ile neler başarabileceğini görüyoruz. Burada hem kıymetli hayırseverlerimizle, müdürlerimizle, öğretmenlerimizle, okul aile birliğimiz ile ülkemizin yarınları evlatlarımız için neler yapabileceğimizin küçük bir örneğini gösteriyoruz” dedi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Korkmaz, “Sayın bakanımız diyor ki maarif devletin bütün organlarıyla em hâl olduğu zaman güzel olur ve başarıya ulaşılır Burada da devletimizi halkıyla bir arada görerek, hizmet odaklı öğrencilerimize sunulan işleri görmek gurur verici” dedi.

Yoncadır Kadın Derneği Başkanı Cansu Vatansever dernek olarak eğitim alanındaki çalışmalara çok önem verdiklerini belirterek, “Dernek olarak her zaman eğitim projelerine önem veriyoruz. Dernek olarak en büyük hedeflerimizden birisi kütüphane açmaktı, bunu da Sabiha Köstem Ortaokulu’nda gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Sponsorlarımızla, bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan ve kütüphanemizde mobilyalarını özenle hazırlayan Santra Mobilya’ya ve bağışçılarımızla bizlere desteklerini esirgemeyen dernek gönüllülerimizle burada tam 2000 öğrenciye hizmet verecek bir kütüphane oluşturduk. Bu bizim için çok değerli ve kıymetli oldu, umarım birçok çocuğun yolunu aydınlatır bu kütüphane” dedi.

Sabiha Köstem Ortaokul Müdürü Muhsin Şahin, “bugün okulumuza ve öğrencilerimiz için büyük önem arz eden kütüphanemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle bizlere desteklerini esirgemeyen Yoncadır Kadın Derneği Dernek Başkanı Cansu hanıma teşekkür ediyorum. Geleceğimiz çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunacak olan bu kütüphanemizi okulumuza kazandıran tüm sponsor ve bağışçılarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kurdele törenin ardından protokol üyeleri kütüphaneyi okul öğrencileriyle birlikte gezdi. Törende kütüphaneye katkılarından dolayı bağışçılara plaket takdim edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ