Zirvede Haber

SPOTİFY HESABI İÇİN DAVA AÇIYOR

SPOTİFY HESABI İÇİN DAVA AÇIYOR
Alternatif popun genç yıldızı Suadiye beklenen yeni teklisi ‘Uçurum’u taze bir görselle sosyal medya hesaplarında duyurdu. Göz alıcı yeni fotoğrafları ile duyurusu yapılan Suadiye’nin şarkısının adı ‘Uçurum’. Minimal bir sound ve günümüz modern bakış açısı ile hazırlanan Uçurum, 2024 yılı içinde yayınlanacak teklilerin ilki.
 
Spotify hesabına şarkıyı yüklemeye çalışan Suadiye, hesabının yıllar önce açıldığının ama şifre ve kullanıcı adının kendisine haber verilmeden değiştirildiğini öğrendiğinden şok oldu. Dijital platforma başvurmasına, her türlü derin araştırmalara rağmen ulaşılamaması üzerine şimdi de mahkeme yoluyla resmi hesabını geri almak üzere harekete geçiyor.
Suadiye’nin prodüktörlüğünü Harun Akbulut’un yaptığı, sözü Gökçe Kırgız’a, müziği ve aranjesi Özkan Meydan’a ait olan yeni şarkısı Uçurum Akbulut Sanat Etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. Alternatif, retro pop tarzında  slow bir şarkı olan Uçurum’un klibi Yusuf Can Özbilen tarafından çekildi.
Birbirinden incelikli işler hediye eden Suadiye, Uçurum’da yeni bir müzikal dil kullanıyor. Dinleyeni farklı bir moda sürükleyen şarkının devamında Suadiye, sürprizleri ile adından sıkça bahsettirecek.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ