Zirvede Haber

Kan Donduran İddia!!!

Kan Donduran İddia!!!

Aylardır insaflı dünya kamuoyunun kilitlendiği konuların başında Filistin’de İsrail’in uyguladığı zulmün lanetlenmesi geliyor. İsrail Ordusu hiçbir kural tanımadan sürdürdüğü katliamlarında kullandığı  silahlarının bir kısmının Orhangazi’nin en köklü firması Asil Çelik’te üretildiği iddia ediliyor!

Aylardır üzerinde hassasiyetle çalıştığımız bu ihbarın nihayet belgelerine de ulaştık. Milli üretimin gözbebeği Asil Çelik Fabrikasının savaş suçlusu İsrail’e katliamlarında kullanılmak üzere silah parçaları sattığı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Konu hakkında yaptığımız titiz araştırma ve çalışmalar neticesinde silahların izini sürmeyi başlardık. Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş’de üretilen ve namlu yapımında kullanıldığı bilgisine ulaştığımız parçalar, İsrail Ordusu için çalışan ISRAEL WEAPON INDUSTRIES LTD firmasına teslim edilmek üzere yola çıktı. İsrailli bu firmanın özel suikast silahları ve de eğitimi verdiği de biliniyor.

Filistin İçin Miting Yapanlar İSRAİL’e Katliam İçin Silah mı Satıyorlar!?

Filistin halkının haklı davası için dünyanın dört bir yanından insan olanlar tepkilerini dile getiriyorlar. Filistinliler için miting düzenleyenlerin arasında İsrail’e katliamlarını sürdürmesi için silah satanları da unutmamak gerekir. Asil Çelik gibi milli bir firmanın İsrail’e silah satanlar arasında yer alması şok etkisi yarattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ