Zirvede Haber

CHP NİLÜFER KADIN KOLLARI ÇEDES’E HAYIR DEDİ

CHP NİLÜFER KADIN KOLLARI ÇEDES’E HAYIR DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer Kadın Kolları “Çedes ve Çocuk Hakları” konulu bir söyleşi organize etti.Söyleşiye CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk,CHP İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş,CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin,CHP Osmangazi Kadın Kolu Başkanı Nuran Aydoğdu, CHP Nilüfer Gençlik Kolları Başkanı Ata Erk Şanlı ve yönetimi,Nilüfer Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Yıldız ve Bukle Erman,Nilüfer Belediye Meclis Üyesi aday adayları katıldı.

Gazeteci yazar Özge Demir’in Moderatörlüğünü yaptığı söyleşinin konuşmacıları; Bursa Eğitim-İş Şube Başkanı Yeliz Toy,Birleşik Kamu-İş Bursa İl Başkanı Özkan Rona,Eski dönem Bursa Barosu Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Atakan Arar ve TBB Çocuk Komisyonu Yürütme Kurulu Üyesi Neslihan Aktosun oldu.

ŞEBNEM KÖROĞLU : “ KİŞİSEL ÇIKARLARI İÇİN İNANÇLARI KULLANIYORLAR”

Söyleşinin açılış konuşmasını CHP Nilüfer Kadın Kolları Başkanı Şebnem Köroğlu yaptı. Köroğlu konuşmasında “ Karşımızda kişisel çıkarları için inançları kullanmaktan çekinmeyen,bu uğurda siyasal İslam gibi akıl almaz bir oluşum meydana getirmişlerdir. Her yerde olduğu gibi eğitimde de neredeyse torpilsiz kazanılmayan bir KPSS ve yine neredeyse torpilsiz torpili olmadığı için atanamayan binlerce liyakatlı öğretmenlere layık görülen ücretleri ve yoksulluk sınırı altında maaşları ve her geçen gün itibarsızlaştırma çabaları gerçeğinin farkındayız.”dedi

BURSA MİLLETVEKİLİ HASAN ÖZTÜRK MECLİSTE KONUYU GÜNDEME GETİRDİ

Söyleşiye Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ‘de katıldı. Mecliste Çedes’i gündeme getiren ilk milletvekili olması özelliği ile katılımcıların takdirini toplayan Hasan Öztürk konuyla ilgili şunları söyledi:

“İktidarın ilk yıllarından sonra; ana amaçlarının karşı bir devrim olduğu ve bu mücadeleyi başından beri kurguladıkları yaşadığımız,bugün beraber oldukları ama terör örgütü olarak nitelendirdikleri, fetö örgütlenmesinin devamı niteliğinde bir çalışmayla karşı karşıya olduğumuzun bilincindeyiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ